A A+


Notificare daune


Notificarea daunelor se face exclusiv prin call center-ul ASIROM, 021 9599 (tarif normal in reteaua Telekom) de luni pana sambata, intre orele 07:00-22:00, si duminica in intervalul orar 09:00-17:30 sau online, accesand acest link.
Pentru asigurarile de sanatate, va rugam contactati call center Sanatate 021 9126 (tarif normal in reteaua Telekom) de luni pana vineri, intre orele 07:00 - 22:00, si sambata in intervalul orar 09:00-17:30.
Cererile de despagubire pot fi transmise in format electronic, via e-mail, sau depuse in original la agentille ASIROM. Reteaua de agentii ASIROM este disponibila aici.
Alte modalitati de notificare a unei daune sau de transmitere a cererilor de despagubire nu vor fi luate in considerare.
Descarca cererea de despagubire pentru asigurari generale - RCA, CASCO sau Bunuri aici. Cererile pot fi transmise in format electronic, catre daune@asirom.ro, sau in original, in orice agentie ASIROM din tara.
Descarca cererea de despagubire pentru asigurarile de viata, accidente sau calatorii in strainatate aici. Cererile pot fi transmise in format electronic catre daune_asigurari_viata@asirom.ro sau in original, in orice agentie ASIROM din tara.
Descarca cererea de despagubire pentru asigurarea de sanatate aici. Cererile pot fi transmise in original, catre sediul social sau orice agentie ASIROM din tara.