Despre asigurare
Stiai ca pana la 4 din 10 diagnostice pot fi eronate? Scade cu 90% riscul unui diagnostic eronat!

Alege asigurarea Asirom Diagnose.me si fii sigur ca diagnosticul si tratamentul pe care le-ai primit sunt corecte! Ai acces rapid, online, la medici specialisti din Europa si SUA. Fara drumuri, fara sali de asteptare, ai parte de servicii medicale de calitate.

Cu asigurarea Asirom Diagnose.me primesti 3 opinii medicale cu doar 120 de lei pe an.
Cui se adreseaza asigurarea
Serviciul de a doua opinie medicala poate fi folosit de persoane cu varste cuprinse intre 1 si 84 de ani, pentru probleme medicale diagnosticate la 30 de zile dupa cumpararea asigurarii. Asigurarea se incheie pe o perioada de 1 an, cu posibilitate de reinnoire. Incepand cu anul al doilea de asigurare nu mai exista perioada de asteptare de 30 de zile.

Esti interesat?

retea brokeri

Simplu si rapid

Avantajele asigurarii
01. Ai acces la medici de renume international din Europa si SUA

Ai acces la peste 150 de medici din 35 de tari care lucreaza la spitale si universitati internationale de top.

02. Ai o diversitate de domenii acoperite

Domeniile pentru care poti benficia de a doua opinie medicala sunt: oncologie, neurologie, cardiologie, ortopedie, medicina interna, pediatrie, imagistica, pneumologie, oftalmologie, gastroenterologie, reumatologie, urologie, chirurgie etc.

03. Comunicarea este in limba romana

Rapoartele medicale sunt scrise pentru pacient, traduse in limba romana si transmise in maxim 7 zile lucratoare de la trimiterea tuturor documentelor.

04. Totul este simplu si rapid

Beneficiezi de a doua opinie medicala simplu si rapid, fara drumuri, fara sali de asteptare, totul online, cu sprijinul specialistilor Asirom Diagnose.me

Ce iti ofera asigurarea?
 • Ai acces la servicii online de a doua opinie medicala si sprijin financiar in cazul unor situatii neprevazute.
 • Consult medical realizat de un medic specialist international.
 • Raport medical tradus in limba romana, transmis in 7 zile lucratoare de la trimiterea tuturor documentelor medicale cerute de specialistul ales.
 • 3 rapoarte medicale privind trei afectiuni medicale diferite in cursul unui an de asigurare.
 • 2 intrebari suplimentare adresate intr-un interval de 14 zile lucratoare de la primirea raportului.
 • 30.000 de lei suma asigurata in caz de deces din accident.
 • 1.000 de lei suma asigurata in caz de deces din accident sau boala.
 • BONUS – Ai acces la sectiunea de sanatate mentala si la o sedinta de terapie gratuita pe luna.
Cand ai nevoie de a doua opinie medicala?
 • Vrei ca diagnosticul tau sau al copilului tau sa fie analizat de medici cu experienta internationala.
 • Ai primit mai multe recomandari medicale diferite si vrei o parere independenta.
 • Doresti sa ti se recomande tratamente moderne.
 • Vrei sa verifici daca diagnosticul primit si tratamentul sunt corecte.
 • Nu ti s-a pus un diagnostic si vrei sa primesti inca o parere medicala avizata.
Intrebari frecvente

Serviciul poate fi folosit de persoane intre 18 si 84 de ani, pentru probleme medicale diagnosticate la 30 de zile dupa cumparare. Platforma Diagnose.me este foarte usor de utilizat. Ai 2 pasi principali pe care trebuie sa ii parcurgi:

• Accesezi www.diagnose.me/asirom si selectezi medicul dorit pentru evaluare in functie de diagnosticul sau simptomele tale si completezi un scurt formular online.

• Te loghezi in contul creat de echipa Diagnose.me si incarci documentele medicale pe care le ai (analize, RMN, radiografii), impreuna cu intrebarile pentru medicul ales si cateva informatii despre tine.

In maximum 7 zile lucratoare de la trimiterea informatiilor primesti un raport medical amanuntit. Poti transmite ulterior doua intrebari. In tot acest proces, ai in permanenta suportul partenerilor de la Diagnose.me.

Raportul medical este transmis catre tine in maximum 7 zile lucratoare de la primirea dosarului medical. Ulterior, din contul tau de pe platforma Diagnose.me, poti sa adresezi doctorului doua intrebari aditionale, ce te framanta, intr-un interval de 14 zile. Atat intrebarile, cat si raspunsurile vor fi traduse de Diagnose.me.

Nu. Asirom Diagnose.me poate fi folosit doar pentru conditii medicale diagnosticate dupa 30 de zile de la data emiterii contractului de asigurare.

Raportul medical este transmis in limba romana. Tot in limba romana vei transmite informatiile medicale si intrebarile tale pentru ca traducatorii Diagnose.me se vor ocupa ca toate mesajele, documentele medicale si rapoartele sa fie traduse corespunzator, astfel incat tu sa poti comunica cu orice doctor de pe platforma, din orice tara.

Poti incarca orice fel de document medical sau imagistic. Nu se accepta insa documente scrise de mana, pentru ca pot aparea erori de citire si traducere. In schimb, iti recomandam sa scrii la calculator documentele scrise de mana de catre doctori si, in acest fel, le poti adauga la cazul tau. Poti incarca pana la 5 pagini de documente medicale si 2 documente imagistice (MRI, CT, USG) in contul tau personal de pe platforma Diagnose.me.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:0264 224 224
Informatii utile
Termenul de deschidere a dosarului de dauna RCA - Informatii utile pentru soferi

Utilizarea diverselor autovehicule este o caracteristica a vietii moderne, acestea fiind esentiale, atat pentru deplasarile in interes personal, intre diverse puncte, cat si pentru activitati economic

citeşte mai mult
Am pierdut cheia de la masina – Solutii pentru a putea folosi autoturismul din nou

Alaturi de casa, pentru multe familii, masina este unul dintre cele mai importante bunuri. Fie ca o folosesti pentru drumul catre locul de munca, fie pentru cumparaturi si vacante, autoturismul...

citeşte mai mult
Evaluare risc seismic – Clase de risc, metode de expertiza si modalitati de asigurare

Riscul seismic cuantifica eventualele degradari si avarii care pot aparea in structura unei constructii, in urma unui cutremur. Astfel, in functie de gradul de risc existent, cladirea respectiva...

citeşte mai mult
Vacanta cu masina - ce trebuie sa ai in vedere pentru a planifica o vacanta cu autoturismul personal lipsita de griji

Faptul ca traim intr-un secol al tehnologiei si al vitezei nu mai este un lucru strain nimanui. In ziua de astazi, cand grijile specifice societatii moderne pot incepe sa para in anumite momente...

citeşte mai mult