De ce asigurarea facultativa a locuintei Caminul Meu?

Acasa este locul care pastreaza cele mai dragi amintiri si cele mai sincere zambete. Acasa este despre tine si familia ta.

Ai grija de ei si de casa voastra. Alege sa fii in siguranta acasa si protejeaza-ti locuinta de orice risc cu asigurarea facultativa a locuintei Caminul Meu de la Asirom.

Este simplu sa te asiguri. Orice persoana fizica cu domiciul in Romania, in calitate de proprietar sau chirias, poate incheia o asigurare facultativa pentru casa de la Asirom. Sunt acceptate in asigurarea facultativa a locuintei inclusiv locuintele cumparate printr-un credit bancar.

Descarca documentul de Informare cu privire la asigurarea facultativa a locuintei Caminul Meu.

Avantajele oferite de asigurarea facultativa a locuintei Caminul Meu

Caminul Meu de la Asirom este o asigurare facultativa a locuintei care te protejeaza de toate riscurile, de la incendiu, explozie, fenomene meteo sau calamitati naturale, pana la furt si acte de talharie, vandalism, daune provocate de animale sau inundatie, de la apa de conducta de la vecini si de la instalatiile interioare.

Si nu doar casa ta este protejata. Prin raspunderea civila legala a proprietarului esti asigurat pentru prejudicii produse tertilor, cat si pentru raspunderea civila a chiriasului fata proprietar si viceversa.

Caminul Meu este o asigurare a casei flexibila ce include atat cladirea cu destinatia locuinta, cat si celelalate constructii, curtea sau terenul din jurul acesteia, precum si spatiile de folosinta comuna.

Asigurarea facultativa a locuintei Caminul Meu are grija de bunurile tale. De la mobila si televizor, pana la electronice si haine, toate pot fi incluse in asigurare.

Daca ai o dauna a locuintei sau bunurilor, suntem la un click distanta. Prin notificarea online a daunei, completezi formularul Asirom si in doar 10 minute ai deschis dosarul de dauna, iar despagubirea o primesti tot online, direct in contul tau bancar. Simplu. Sigur.

ASIGURARE DE LOCUINȚĂ - CĂMINUL MEU

Ești interesat?

Reinnoieste asigurarea sau incheie una noua si poti castiga 15 smartphone-uri!
Esti interesat?
Afla mai multe detalii de aici