Despre asigurare

Acasa este locul care pastreaza cele mai dragi amintiri si cele mai sincere zambete. Acasa este despre tine si familia ta.

Ai grija de ei si de casa voastra. Alege sa fii in siguranta acasa si protejeaza-ti locuinta de orice risc cu asigurarea facultativa a locuintei Caminul Meu.
Este simplu sa te asiguri.

Cui se adreseaza asigurarea

Orice persoana fizica cu domiciul in Romania, in calitate de proprietar sau chirias, poate incheia o asigurare facultativa pentru casa de la Asirom. Sunt acceptate in asigurarea facultativa a locuintei inclusiv locuintele cumparate printr-un credit bancar.

Avantajele asigurarii

Caminul Meu este o asigurare facultativa a locuintei care te protejeaza de toate riscurile, de la incendiu, explozie, fenomene meteo sau calamitati naturale, pana la furt si acte de talharie, vandalism, daune provocate de animale sau inundatie de la apa de conducta de la vecini si de la instalatiile interioare.

01. Iti personalizezi asigurarea

Cu asigurarea Caminul Meu te protejezi de toate riscurile, de la incendiu, explozie, fenomene meteo sau calamitati naturale, pana la furt si acte de talharie, vandalism, daune provocate de animale sau inundatie, de la apa de conducta de la vecini si de la instalatiile interioare.

02. Beneficiezi de raspundere civila pentru familia ta

Daca optezi pentru raspunderea civila, familia si persoanele care te ajuta in gospodarie sunt protejati in cazul in care sunt raspunzatori pentru deteriorarea unei alte proprietati sau ranirea unei alte persoane in mod accidental.

03. Ai inclusa asitenta tehnica la domiciliu

Asitenta tehnica la domiciliu te ajuta pentru organizarea unor interventii si reparatii / remedieri urgente in cazul unor evenimente neprevazute, precum: intreruperea furnizarii gazelor naturale, defectiuni la ventilatie sau aer conditionat, avarii la instalatiile sanitare sau de energie electrica, pierderea cheilor.

Pachete

Standard
cere oferta
Catastrofica
cere oferta
Incendiu
Trasnet – efecte directe
Caderea unui aparat de zbor
Cutremur de pamant
Inundatie
Alunecare / prabusire de teren
Furtuna, Uragan, Tornada, Vijelie, Grindina – efecte directe, Ploaie torentiala
Cadere accidentala de corpuri pe cladirea asigurata
Izbirea din exterior a bunurilor asigurate de catre vehicule care nu apartin Asiguratului
Daune provocate de animale, greutatea stratului de zapada / ghetii
Avalanse de zapada
Boom sonic
Greve, revolte, tulburari civile
Vandalism
Infiltratii
in limita a 1000 euro
Acoperiri suplimentare
Furt prin efractie si acte de talharie elemente de constructie
Furt prin efractie si acte de talharie continut
Asigurarea bunurilor de valoare
Asigurarea aparatelor electrice, electronice si electrocasnice la riscuri specifice
Asigurarea bunurilor aflate asupra asiguratului, oriunde in afara perimetrului asigurat
Asigurarea pentru avarii accidentale la instalatiile interioare
Inundatie provocata de apa de conducta, de refulare a canalelor sau conductelor de scurgere ori provenita de la apartamentele situate la etajele superioare sau la acelasi etaj
Spargere si crapare bunuri casabile
Asigurarea pentru pierderea chiriei
Asigurarea gradinii
Raspunderea civila legala fata de terti
Raspunderea civila a familiei fata de terti – Extindere valabilitate teritoriala in Romania

Intrebari frecvente

Pentru o asigurare facultativa de locuinte si bunuri Caminul meu, in maxim 48 de ore de la producerea evenimentului trebuie sa avizati Asirom despre eveniment si imprejurarile in care acesta s-a produs.

Asigurarea facultativa a locuintei Caminul Meu este o polita cu riscuri numite, ceea ce inseamna ca in situatia in care cauza daunei nu este inclusă in polita de asigurare ca si risc asigurat, atunci dauna nu este acoperita. Asigurarea acopera o gama larga de riscuri, atat asupra cladirii, cat si a continutului acesteia, dar este supusa si unor excluderi.

In categoria bunurilor asigurabile prin asigurarea facultativa de locuinte si bunuri Caminul Meu intra: mobilier, covoare, perdele, draperii si mochete, imbracaminte, incaltaminte, materiale textile, obiecte de marochinarie, articole si echipamente sportive, instrumente muzicale, carti, bunuri de uz personal, de uz casnic si gospodaresc, bunuri electrice, electronice si electrocasnice, generatoare de curent, aparatura foto si tehnica de calcul (calculatoare, imprimante, scanere, laptopuri) etc.

In cazul in care aveti o polita de asigurare facultativa a locuintei si doriti sa inchiriati imobilul asigurat sau o parte a acestuia, trebuie sa informati Asirom intrucat reprezinta o modificare a riscului.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99

Cere oferta

Informatii utile

Ce inseamna RCA? Informatii pe care ar fi bine sa le stii despre acest tip de asigurare

Orice autovehicul care se deplaseaza pe drumurile publice trebuie sa aiba asigurare. Asigurarea auto RCA este obligatorie, iar in lipsa acesteia, folosirea autovehicului devine ilegala. Afla ...

citeşte mai mult

Asigurarile - Cum inchei o asigurare si cate tipuri de asigurari exista

Dat fiind faptul ca exista multiple moduri prin care viata de zi cu zi poate fi perturbata de diverse evenimente neplacute, achizitionarea unei asigurari in Romania este foarte importanta.

citeşte mai mult

Accidentul rutier - Cei mai importanti pasi de urmat pentru recuperarea pagubelor

Nimeni nu isi doreste sa treaca prin experienta unui accident rutier – totusi, frecventa cu care se intampla astfel de evenimente este destul de mare. Principalele cauze ale accidentelor sunt ...

citeşte mai mult

Asigurarea CASCO - ce este si de ce este necesara pentru fiecare autoturism!

Foarte multe persoane se intreaba daca asigurarea casco este obligatorie, insa raspunsul este nu. Ea este complet facultativa pentru soferi, insa reprezinta un avantaj foarte mare pentru ...

citeşte mai mult