Despre asigurare
Prima zi de scoala, examenul de capacitate, balul bobocilor. Sunt emotii si amintiri de nepretuit din viata unui elev. Odata cu acestea vin insa si prima dezamagire pentru o nota mica la matematica, o accidentare la ora de sport sau un eveniment neprevazut.

Stim ca vrei sa iti stii copilul in siguranta, motiv pentru care am dezvoltat asigurarea facultativa a prescolarilor, elevilor si studentilor, Educational Asig Plus de la Asirom.

Cui se adreseaza asigurarea
Educational Asig Plus se adreseaza prescolarilor, elevilor sau studentilor care frecventeaza cursurile organizate ale unei institutii de educatie / invatamant, acreditata sa functioneze in sistem public sau privat, si care sunt cetateni romani sau de alta cetatenie, dar cu domiciliul sau rezidenta in Romania, cu varsta de minimum 5 ani.

Contractul de asigurare poate fi incheiat de catre parinti, tutore, ori direct de catre student sau de institutia de educatie / invatamant.
Avantajele asigurarii
01. Te bucuri de un pachet integral de asigurare

Asigurarea de accidente Educational Asig Plus ofera un pachet complet de riscuri acoperite, de la fracturi, arsuri ori invaliditate temporara din accident, pana la invaliditate permanenta ori deces din accident.

02. Beneficiezi de raspundere civila

Pentru ca nu vrem sa ai grija financiara a platii despagubirilor, Educational Asig Plus are inclusa in pachet si raspundere civila legala ca urmare a avarierii ori distrugerii din culpa asiguratului a unor bunuri patrimoniale care apartin unitatii de educatie / invatamant pe care acesta o frecventeaza ori taberelor organizate prin aceste unitati.

03. Iti poti personaliza asigurarea

Gandit ca un produs de asigurare flexibil, Educational Asig Plus ofera posibilitatea de a include in acelasi contract de asigurare grupuri de prescolari, elevi sau studenti si copii legimitati la cluburi sportive, iar durata de asigurare variaza de la 3 la 12 luni, la alegerea contractantului.

Intrebari frecvente

Asigurarea facultativa Educational Asig Plus se adreseaza prescolarilor, elevilor si studentilor, iar contractul de asigurare poate fi incheiat de catre parinti, tutore ori direct de catre student sau de institutia de educatie / invatamant.

Asigurarea Educational Asig Plus asigura urmatoarele riscuri: deces din accident, invaliditate permanenta, totala sau partiala, din accident, fracturi din accident, arsuri din accident, invaliditate temporară urmare a unui accident, raspundere civila legala ca urmare a avarierii ori distrugerii din culpa asiguratului a unor bunuri patrimoniale care aparțin unitatii de educatie / invatamant pe care acesta o frecventeaza ori patrimoniului taberelor.

Asigurarea Educational Asig Plus nu asigura:
• decesul, invaliditatea permanenta, fracturile, arsurile si invaliditatea temporara rezultate in urma altor evenimente in afara unui accident
• invaliditatea temporara din accident care nu a necesitat spitalizare
• invaliditatea permanentă preexistenta contractului de asigurare
• nu este considerata spitalizare perioada de recuperare in case de odihna, institute de geriatrie, sanatorii etc.
• avarierea ori distrugerea din culpa asiguratului a unor bunuri patrimoniale care nu aparțin unitatii de educatie / invatamant pe care acesta o frecventeaza, ori patrimoniului taberelor organizate prin aceste unitati
• persoane care nu au cetatenie Romana sau rezidenta in Romania.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99
Cere oferta
Informatii utile
Termenul de deschidere a dosarului de dauna RCA - Informatii utile pentru soferi

Utilizarea diverselor autovehicule este o caracteristica a vietii moderne, acestea fiind esentiale, atat pentru deplasarile in interes personal, intre diverse puncte, cat si pentru activitati economic

citeşte mai mult
Am pierdut cheia de la masina – Solutii pentru a putea folosi autoturismul din nou

Alaturi de casa, pentru multe familii, masina este unul dintre cele mai importante bunuri. Fie ca o folosesti pentru drumul catre locul de munca, fie pentru cumparaturi si vacante, autoturismul...

citeşte mai mult
Evaluare risc seismic – Clase de risc, metode de expertiza si modalitati de asigurare

Riscul seismic cuantifica eventualele degradari si avarii care pot aparea in structura unei constructii, in urma unui cutremur. Astfel, in functie de gradul de risc existent, cladirea respectiva...

citeşte mai mult
Vacanta cu masina - ce trebuie sa ai in vedere pentru a planifica o vacanta cu autoturismul personal lipsita de griji

Faptul ca traim intr-un secol al tehnologiei si al vitezei nu mai este un lucru strain nimanui. In ziua de astazi, cand grijile specifice societatii moderne pot incepe sa para in anumite momente...

citeşte mai mult