Despre asigurare
Investeste in siguranta ta si a familiei tale!

Avansul pentru o noua casa. Sau pentru o masina mai buna. O vacanta. Toate acestea sunt motive pentru care merita sa economisesti pe termen lung. Dar, cel mai adesea, parintii aleg sa economisesca pentru planurile intregii familii.

Si, mai ales, pentru o educatie mai buna, pentru ziua in care copilul lor va merge la facultate.

Cu Asigurarea de viata cu economisire Fii Sigur beneficiezi de un plan financiar pe termen lung care iti permite atat sa economisesti, cat si sa te protejezi financiar in cazul unor evenimente neprevazute.
Cui se adreseaza asigurarea
Asigurarea de viata cu economisire Fii Sigur se adreseaza oricarei persoane fizice cu cetatenie romana sau rezidenta in Romania, cu varsta cuprinsa intre 18 si 60 de ani, in cazul contractantului, respectiv intre 18 si 50 de ani in cazul asiguratului.

Esti interesat?

consulta reteaua BT

Simplu si rapid

Administreaza asigurarea din contul tau
24asirom

Afla cat costa o asigurare
calculator
Avantajele asigurarii
01. Esti asigurat, faci si economii

Economisesti pe termen lung, sigur si avantajos, pentru planurile tale de viitor. Dobanda garantata de 4,5% in primii 7 ani si 3% pentru restul perioadei contractuale.

02. Ai parte de protectie

Familia ta beneficiaza de sustinere financiara in cazul unor evenimente neprevazute.

03. Beneficiezi de protectie suplimentara in caz de accident

Te poti proteja suplimentar in caz de spitalizare, interventii chirurgicale, invaliditate permanenta sau deces din accident.

04. Poti fi scutit de la plata primelor

Esti scutit de plata primelor in cazul invaliditatii permanente de gradul I.

05. Poti apela gratuit la serviciul pentru sanatate

Asiguratul si co-asiguratul produsului Asirom Fii Sigur pot beneficia de Asirom Diagnose.me - serviciul online pentru a doua opinie medicala., care include si 30.000 de lei suma asigurata in caz de deces din accident.

06. Sarbatorim impreuna cele mai importante momente din viata ta

Primesti, dupa primul an de contract, o prima trimestriala pentru 3 evenimente importante din viata ta: casatoria ta, nasterea copilului, prima zi de scoala a copilului sau admiterea la facultate.

07.  Cresterea sumei asigurate

Te bucuri de o crestere de 30% a sumei asigurate pentru asigurarile suplimentare, dupa primii 5 ani de contract, in cazul in care nu ai fost despagubit in acest interval.

08.  Afla simplu si sigur ce ti se potriveste

Asigurarea Asirom Fii Sigur te protejează în cazul unor evenimenteneprevazute, dar poate fi si un instrument de economisire pe termen lung foarteeficient. Te ajuta sa pui bani deoparte in mod regulat, pe care ii poti folosi ulterior pentru planurile tale de viitor. In plus, ai dobanda garantata petoata durata contractului. Calculeaza aici cat poti economisi la www.asirom.ro/calculator-viata-BT

Pachete
premium
plus
extra
ultra
Durata minima 16 ani 14 ani 12 ani 10 ani
Exemplu valoare garantata la maturitate* 48.946 lei 75.246 lei 100.170 lei 108.870 lei
Suma asigurata in caz de deces 16.000 lei 20.000 lei 30.000 lei 40.000 lei
Prima recomandata** 200 lei/luna 340 lei/luna 540 lei/luna 740 lei/luna

*Exemplul de calcul este elaborat pe perioada minima a pachetului, in cazul in care ocupatia asiguratului nu este cu risc ridicat, contractantul este acelasi cu asiguratul si are 30 de ani. Include indexare anuala 5% si plata lunara a primelor.
**Include economisire, protectie la deces, scutire la plata primelor in caz de invaliditate permanenta si 4 pachete de asigurari suplimentare in caz de accident.

Protectie suplimentara in caz de accident

Asigurarea de viata cu economisire Fii Sigur include deja unul dintre pachetele suplimentare in caz de accident pe care il alegi tu. De asemenea, pentru un plus de protectie, poti opta pentru toate pachetele de asigurari suplimentare in cazul unor evenimente neprevazute.

Pachet 1
Pachet 2
Pachet 3
Pachet 4
Eveniment asigurat Spitalizare din accident
Convalescenta post-spitalizare accident
Spitalizare din accident/
Interventie chirurgicala din accident
Deces din accident/
Invaliditate permanenta din accident
Spitalizare din accident - copil/
Interventie chirurgicala din accident - copil
Suma asigurata 30 lei / zi 30 lei/zi / 15.000 lei 50.000 lei / 25.000 lei 30 lei / zi / 3.000 lei
Prima lunara 10 lei 10 lei 10 lei 10 lei
Intrebari frecvente

Asigurarea de viata este o dovada de responsabilitate fata de tine insuti si fata de cei dragi tie. Aceasta este un instrument prin care poti garanta linistea, siguranta si confortul tau financiar si al familiei tale, in schimbul platii unei prime de asigurare.

Asigurarea ta are doua componente: una de protectie si una de acumulare.

Noi, in calitate de asigurator, preluam din punct de vedere financiar riscul/ riscurile acoperite prin produsul de asigurare ales. Mai exact, daca survine evenimentul asigurat, noi iti vom plati o suma de bani, denumita indemnizatie de asigurare.

Desigur, cu totii ne dorim ca finalizarea sa aiba loc la maturitatea contractului, adica la termenul stabilit de tine in contract. La acel moment, tu sau beneficiarul ales de tine, intrati in posesia sumelor acumulate. Ne dorim sa te bucuri de roadele efortului tau financiar si speram ca vei atinge scopurile propuse.

O asigurare de viata, prin componenta de acumulare, iti ofera posibilitatea de a economisi in mod disciplinat, pe termen lung, pentru viitorul copiilor, pentru pensie sau pentru alte obiective personale.

Probabil, nu de putine ori, ai incercat sa strangi banii necesari pentru zile negre sau, de ce nu, pentru evenimentele frumoase din viata ta. Cu toate acestea, cheltuielile zilnice, neprevazute, au tendinta sa isi faca aparitia si sa risipeasca eforturile tale.

Principalul avantaj al acestei modalitati de economisire este ca efortul tau este unul minim. Pentru ca vorbim de un contract pe termen lung, sumele depuse sunt mici si nu au un impact semnificativ asupra bugetului tau. Fiind vorba de un contract, iti creezi cadrul necesar pentru a depune banii intr-un mod eficient si ponderat, iar sumele pe care tu le platesti regulat beneficiaza de dobanda garantata.

Prin componenta de protectie a asigurarii, noi ne asumam obligatia de a plati o suma de bani (denumita indemnizatie de asigurare) in cazul producerii evenimentului asigurat.

Sunt lucruri neplacute la care evitam sa ne gandim, dar rolul nostru este sa iti spunem lucrurile clar si direct: decesul tau va afecta stabilitatea familiei tale, atat pe plan emotional, cat si pe plan financiar. In aceste conditii, cei dragi tie, prin beneficiarul stabilit in contract, vor incasa despagubirea contractului tau de asigurare, lucru care ii va sprijini intr-un astfel de moment de rascruce din viata.

Totodata, pe langa riscul de deces, iti oferim posibilitatea de a acoperi si alte riscuri.

Fie ca vorbim de spitalizari, interventii chirurgicale sau convalescenta, fie ca aducem in discutie subiecte delicate precum invaliditatea permanenta, este esential sa ai in vedere povara financiara provocata de un astfel de eveniment. Astfel, noi ne angajam sa avem grija de partea financiara, iar tu trebuie doar sa te concentrezi pe recuperarea ta fizica si sa te bucuri de cei care iti sunt alaturi in momentele dificile.

Stim ca asigurarile de viata sunt contracte complexe, ce folosesc termeni specifici industriei, ceea le face, uneori, greu de inteles.

Din acest motiv, am rezumat mai jos toate beneficiile unei asigurari de viata:

• Iti ofera protectie inca din primul moment, de la intrarea in vigoare a contractului.

• Te ajuta sa economisesti disciplinat, pe termen lung, cu un efort financiar redus.

• Sumele depuse de tine beneficiaza de dobanda garantata.

• Poti efectua depuneri suplimentare care beneficieaza si ele de dobanda garantata. Doar la aceste sume ai acces in orice moment.

• Dupa cea de-a treia aniversare a contractului tau, daca intampini probleme financiare majore, ai acces la o parte din sumele economisite.

• Pentru ca prioritatile si obiectivele tale se pot schimba de-a lungul vietii, ai posibilitatea de a aduce modificari contractului tau.

• Informatiile politei tale online iti stau la dispozitie permanent, prin platforma 24Asirom.ro.

• Ai ocazia sa desemnezi beneficiari pe contractul tau. In acest mod tu alegi la cine ajung banii tai si, in acelasi timp, eviti procesul numit succesiune legala, ce poate dura o perioada mai indelungata, chiar si ani.

• Sumele acumulate nu pot fi poprite pe parcursul contractului si sunt neimpozabile.

• Polita ta include bonificatii de natura financiara.

• Noi iti suntem alaturi si iti oferim sprijinul nostru la telefon (0264.224.224), pe e-mail (viata@asirom.ro) sau pe platformele de socializare.

Asigurarea de viata este un produs ce te ajuta sa-ti atingi obiectivele pe termen lung. Casatoria, nasterea unui copil, prima zi de scoala sau facultate aduc o schimbare in lista prioritatilor tale. In aceeasi masura, pierderea slujbei, diminuarea veniturilor, o stare de sanatate precara aduc un stres aditional in administrarea banilor tai. Asadar, e normal sa iti doresti sa aduci unele modificari contractului tau. O parte dintre aceste schimbari pot fi efectuate oricand pe durata contractuala. De exemplu:

• modificarea datelor personale;

• modificarea datelor de contact;

• adaugarea sau modificarea beneficiarilor;

• schimbarea modalitatii de plata.

Modificarile care au impact asupra valorii primei de asigurare sau a sumelor asigurate, pot fi efectuate doar la aniversarea contractului. De exemplu:

• modificarea contractantului (persoana care plateste prima de asigurare);

• modificarea frecventei de plata;

• majorarea sau diminuarea primei de asigurare si/sau a sumelor asigurate;

• adaugarea sau eliminarea unor asigurari suplimentare.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:0264 224 224
Informatii utile
Termenul de deschidere a dosarului de dauna RCA - Informatii utile pentru soferi

Utilizarea diverselor autovehicule este o caracteristica a vietii moderne, acestea fiind esentiale, atat pentru deplasarile in interes personal, intre diverse puncte, cat si pentru activitati economic

citeşte mai mult
Am pierdut cheia de la masina – Solutii pentru a putea folosi autoturismul din nou

Alaturi de casa, pentru multe familii, masina este unul dintre cele mai importante bunuri. Fie ca o folosesti pentru drumul catre locul de munca, fie pentru cumparaturi si vacante, autoturismul...

citeşte mai mult
Evaluare risc seismic – Clase de risc, metode de expertiza si modalitati de asigurare

Riscul seismic cuantifica eventualele degradari si avarii care pot aparea in structura unei constructii, in urma unui cutremur. Astfel, in functie de gradul de risc existent, cladirea respectiva...

citeşte mai mult
Vacanta cu masina - ce trebuie sa ai in vedere pentru a planifica o vacanta cu autoturismul personal lipsita de griji

Faptul ca traim intr-un secol al tehnologiei si al vitezei nu mai este un lucru strain nimanui. In ziua de astazi, cand grijile specifice societatii moderne pot incepe sa para in anumite momente...

citeşte mai mult