Despre asigurare
Transportul este una dintre activitatile practicate zi fiecare zi. Indiferent de mijlocul de transport ales, rutier, pe apa sau aerian, principala preocupare este siguranta pasagerilor.

La Asirom avem grija de afacerea ta si de siguranta pasagerilor cu Arotrans Forte, asigurarea facultativa de accidente a pasagerilor.

Arotrans Forte de la Asirom este un produs de asigurare dedicat societatilor de transport persoane, precum si detinatorilor de mijloace de transport, si acopera evenimentele neplacute care se pot petrece pe drumurile publice, astfel incat pasagerii sa fie protejati in caz de neprevazut.

Arotrans Forte protejeaza calatorul atat pe perioada transportului, cat si atunci cand se afla in incinta statiei / autogarii, inainte cu o ora de momentul plecarii mijlocului de transport si dupa o ora de la sosirea la destinatie.
Cui se adreseaza asigurarea
Arotrans Forte se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice in calitate de pasageri indiferent de mijlocul de transport ales, rutier, pe apa sau aerian.
Avantajele asigurarii
01. Beneficiezi de protectie extinsa

Asigurarea facultativa de accidente a pasagerilor de la Asirom ofera protectie fiecarui calator in caz de:
• Deces ori invaliditate permanenta, totala sau partiala, urmare a unui accident
• Cheltuieli medicale necesare tratarii invaliditatii permanente ca urmare a unui accident
• Fracturi, arsuri, invaliditate temporara din accident
• Avarierea, distrugerea sau pierderea bagajelor si a bunurilor aflate asupra persoanei accidentate
• Cheltuieli ocazionate de transportul persoanei decedate, ca urmare a unui accident

02. Ai bunurile asigurate

Atat persoanele transportate, cat si bunurile acestora sunt protejate in caz de accident. Asigurarea Arotrans Forte acopera si avarierea, distrugerea sau pierderea bagajelor si a bunurilor aflate asupra persoanei accidentate.

03. Iti poti personaliza asigurarea

Arotrans Forte raspunde nevoilor tale de asigurare, polita putand fi incheiata pe o perioada de la 3 pana la 12 luni. Mai mult, sunt incluse in asigurare atat conducatorul mijlocului de transport, cat si personalul insotitior, pentru firmele de transport.

Intrebari frecvente

Arotrans Forte se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice in calitate de pasageri indiferent de mijlocul de transport ales, rutier, pe apa sau aerian.

Asigurarea Arotrans Forte asigura urmatoarele riscuri de baza: deces din accident si invaliditate permanenta, totala sau partiala, din accident.
Se pot asigura suplimentar si urmatoarele: cheltuieli medicale necesare tratarii invaliditatii permanente, rezultate in urma unui accident; fracturi din accident; arsuri din accident; invaliditate temporara urmare a unui accident; avarierea, distrugerea sau pierderea bagajelor si a bunurilor aflate asupra persoanei accidentate; cheltuieli ocazionate de transportul persoanei decedate ca urmare a unui accident, pana la locul de inhumare.

Arotrans Forte nu asigura urmatoarele:
- riscurile incluse în contract, rezultate / survenite in afara unui accident
- invaliditatea temporară din accident care nu a necesitat spitalizare
- invaliditatea permanentă preexistenta contractului de asigurare
- nu este considerata spitalizare perioada de recuperare in case de odihna, institute de geriatrie, sanatorii, etc.
- persoane care nu au cetatenie Romana sau rezidenta în Romania
- accidentarea persoanelor aflate in afara mijlocului de transport
- urmatoarele bunuri: banii, hartiile de valoare, documentele, registrele sau titlurile, actele, manuscrisele, obiectele de valoare artistica, stiintifica sau istorica, pietre scumpe, obiecte de platina, aur sau argint, marcile postale si altele asemenea.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99
Cere oferta
Informatii utile
Termenul de deschidere a dosarului de dauna RCA - Informatii utile pentru soferi

Utilizarea diverselor autovehicule este o caracteristica a vietii moderne, acestea fiind esentiale, atat pentru deplasarile in interes personal, intre diverse puncte, cat si pentru activitati economic

citeşte mai mult
Am pierdut cheia de la masina – Solutii pentru a putea folosi autoturismul din nou

Alaturi de casa, pentru multe familii, masina este unul dintre cele mai importante bunuri. Fie ca o folosesti pentru drumul catre locul de munca, fie pentru cumparaturi si vacante, autoturismul...

citeşte mai mult
Evaluare risc seismic – Clase de risc, metode de expertiza si modalitati de asigurare

Riscul seismic cuantifica eventualele degradari si avarii care pot aparea in structura unei constructii, in urma unui cutremur. Astfel, in functie de gradul de risc existent, cladirea respectiva...

citeşte mai mult
Vacanta cu masina - ce trebuie sa ai in vedere pentru a planifica o vacanta cu autoturismul personal lipsita de griji

Faptul ca traim intr-un secol al tehnologiei si al vitezei nu mai este un lucru strain nimanui. In ziua de astazi, cand grijile specifice societatii moderne pot incepe sa para in anumite momente...

citeşte mai mult