Despre asigurare
In caz ca se intampla ceva neprevazut si echilibrul vietii tale se clatina, e bine sa ai un plan de rezerva care sa te ajute sa iti regasesti stabilitatea. Cu asigurarea Fii Precaut beneficiezi de sprijin financiar de pana la 24.000 de lei/an in caz de spitalizare din accident sau din boala, inclusiv COVID 19. In plus, poti avea grija de ai tai si dupa ce nu mai esti.

Asigurarea Fii Precaut sepoate achizitiona de la urmatorii brokeri: Campion Broker, Fabrica deAsigurari, InterBroker, Safety Broker, Transilvania Broker si MilleniumInsurance Broker.
Cui se adreseaza asigurarea
Asigurarea este disponibila pentru persoane cu varste între 1 - 60 de ani.

Esti interesat?

retea brokeri

Simplu si rapid

Avantajele asigurarii
01. Poti primi bani inapoi

Un procent de 25% din valoarea primelor platite iti este returnat la finalul contractului, daca nu ai avut despagubiri.

02. Esti asigurat in caz de spitalizare

Primesti bani de spitalizare in caz de accident sau boala, indiferent daca ai fost internat in spitale private sau de stat, in tara sau in strainatate. Asigurarea este disponibila in doua variante – Pachetele Fii Precaut Red si Fii Precaut White. Tu alegi cate zile de spitalizare sa includa fiecare dintre pachete: 30 sau 120 de zile/an.

03. Prima platita nu se modifica

Prima de asigurare ramane neschimbata chiar daca ai avut despagubiri (in caz de spitalizare) de-a lungul contractului. Daca ai beneficiat de bani pentru cazuri de spitalizare, atunci primesti inapoi 25% din primele achitate pentru acoperirea asigurare de viata.

04. Primesti tot sprijinul rapid

Beneficiezi rapid de asigurare in caz de imbolnavire sau accident – perioada de asteptare este de doar 15 zile versus 30 sau 90 de zile, in mod uzual.

Pachete
Red 30
Red 120
White 30
White 120
Suma asigurata pentru spitalizare din accident sau boala < 3.000 de lei < 12.000 de lei < 6.000 de lei < 24.000 de lei
Zile de spitalizare din accident sau boala 30 zile / an 120 zile / an 30 zile / an 120 zile / an
Indemnizatie 100 lei / zi 100 lei / zi 200 lei / zi 200 lei / zi
Suma asigurata in caz de deces 20.000 lei 20.000 lei 40.000 lei 40.000 lei
Unde: In tara si in strainatate
Perioada: 5 ani
Intrebari frecvente

Esti acoperit pentru riscul de deces din orice cauza si pentru cel de spitalizare din accident, inca de la intrarea in vigoare a contractului. Pentru spitalizarea din accident, exista o perioada de asteptare initiala de numai 15 zile versus 30 sau 90 de zile, in mod uzual. Perioada de asteptare exista doar in primul an de asigurare.

In cazul asigurarilor, asa cum este si Fii Precaut, despa gubirea in bani se face pe baza documentelor medicale, asadar dupa externare. Pentru plata indemnizatiei de spitalizare, in maximum 15 zile de la externare, te rugam sa ne trimiti un email la despagubiri-viata@asirom.ro, cu documentele:

• copia foii de observatie care contine informatii referitoare la data si ora la care incepe si se termina spitalizarea si, de asemenea, informatii cu privire la conditiile de spitalizare;

• copia biletului de iesire din spital;

• copia fisei medicale de la medicul de familie, in cazul in care spitalizarea s-a produs ca urmare a unei boli.

Da, asigurarea ta acopera si spitalizarea efectuata in orice spital – fie de stat sau privat - din Romania sau din strainatate, conform prevederilor contractuale.

25% din primele platite iti sunt returnate daca pe parcursul celor 5 ani de contract nu ai avut niciun fel de despagubiri.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:0264 224 224
Informatii utile
Plan de afaceri pentru o sala de fitness - recomandari si sfaturi pentru un business profitabil

Tot mai multi romani manifesta un interes din ce in ce mai sporit pentru un stil de viata sanatos, manifestat prin practicarea...

citeşte mai mult
Freelancer - ce inseamna, in ce domenii poate activa, cat castiga si ce provocari poate intampina?

In ultima vreme activitatea de freelancer a capatat o tot mai mare amploare, mai ales in randul tinerilor care vor sa-si valorifice...

citeşte mai mult
Subvirarea si supravirarea: despre pericolele ascunse ale sofatului si cum sa ramai in siguranta la volan

Subvirarea si supravirarea sunt termeni de care multi soferi au auzit, insa nu toti inteleg pe deplin ce inseamna sau cum sa reactioneze...

citeşte mai mult
Conducerea defensiva - afla de ce este importanta pentru prevenirea accidentelor

Multi romani parcurg zilnic drumurile publice in calitate de soferi, dar si ca pasageri, in vederea indeplinirii unor sarcini diverse, cum ar fi deplasarea...

citeşte mai mult