Despre asigurare
In caz ca se intampla ceva neprevazut si echilibrul vietii tale se clatina, e bine sa ai un plan de rezerva care sa te ajute sa iti regasesti stabilitatea. Cu asigurarea Fii Precaut beneficiezi de sprijin financiar de pana la 24.000 de lei/an in caz de spitalizare din accident sau din boala, inclusiv COVID 19. In plus, poti avea grija de ai tai si dupa ce nu mai esti.

Asigurarea Fii Precaut sepoate achizitiona de la urmatorii brokeri: Campion Broker, Fabrica deAsigurari, InterBroker, Safety Broker, Transilvania Broker si MilleniumInsurance Broker.
Cui se adreseaza asigurarea
Asigurarea este disponibila pentru persoane cu varste între 1 - 60 de ani.

Esti interesat?

retea brokeri

Simplu si rapid

Avantajele asigurarii
01. Poti primi bani inapoi

Un procent de 25% din valoarea primelor platite iti este returnat la finalul contractului, daca nu ai avut despagubiri.

02. Esti asigurat in caz de spitalizare

Primesti bani de spitalizare in caz de accident sau boala, indiferent daca ai fost internat in spitale private sau de stat, in tara sau in strainatate. Asigurarea este disponibila in doua variante – Pachetele Fii Precaut Red si Fii Precaut White. Tu alegi cate zile de spitalizare sa includa fiecare dintre pachete: 30 sau 120 de zile/an.

03. Prima platita nu se modifica

Prima de asigurare ramane neschimbata chiar daca ai avut despagubiri (in caz de spitalizare) de-a lungul contractului. Daca ai beneficiat de bani pentru cazuri de spitalizare, atunci primesti inapoi 25% din primele achitate pentru acoperirea asigurare de viata.

04. Primesti tot sprijinul rapid

Beneficiezi rapid de asigurare in caz de imbolnavire sau accident – perioada de asteptare este de doar 15 zile versus 30 sau 90 de zile, in mod uzual.

Pachete
Red 30
Red 120
White 30
White 120
Suma asigurata pentru spitalizare din accident sau boala < 3.000 de lei < 12.000 de lei < 6.000 de lei < 24.000 de lei
Zile de spitalizare din accident sau boala 30 zile / an 120 zile / an 30 zile / an 120 zile / an
Indemnizatie 100 lei / zi 100 lei / zi 200 lei / zi 200 lei / zi
Suma asigurata in caz de deces 20.000 lei 20.000 lei 20.000 lei 20.000 lei
Unde: In tara si in strainatate
Perioada: 5 ani
Intrebari frecvente

Esti acoperit pentru riscul de deces din orice cauza si pentru cel de spitalizare din accident, inca de la intrarea in vigoare a contractului. Pentru spitalizarea din accident, exista o perioada de asteptare initiala de numai 15 zile versus 30 sau 90 de zile, in mod uzual. Perioada de asteptare exista doar in primul an de asigurare.

In cazul asigurarilor, asa cum este si Fii Precaut, despa gubirea in bani se face pe baza documentelor medicale, asadar dupa externare. Pentru plata indemnizatiei de spitalizare, in maximum 15 zile de la externare, te rugam sa ne trimiti un email la despagubiri-viata@asirom.ro, cu documentele:

• copia foii de observatie care contine informatii referitoare la data si ora la care incepe si se termina spitalizarea si, de asemenea, informatii cu privire la conditiile de spitalizare;

• copia biletului de iesire din spital;

• copia fisei medicale de la medicul de familie, in cazul in care spitalizarea s-a produs ca urmare a unei boli.

Da, asigurarea ta acopera si spitalizarea efectuata in orice spital – fie de stat sau privat - din Romania sau din strainatate, conform prevederilor contractuale.

25% din primele platite iti sunt returnate daca pe parcursul celor 5 ani de contract nu ai avut niciun fel de despagubiri.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:0264 224 224
Informatii utile
Termenul de deschidere a dosarului de dauna RCA - Informatii utile pentru soferi

Utilizarea diverselor autovehicule este o caracteristica a vietii moderne, acestea fiind esentiale, atat pentru deplasarile in interes personal, intre diverse puncte, cat si pentru activitati economic

citeşte mai mult
Am pierdut cheia de la masina – Solutii pentru a putea folosi autoturismul din nou

Alaturi de casa, pentru multe familii, masina este unul dintre cele mai importante bunuri. Fie ca o folosesti pentru drumul catre locul de munca, fie pentru cumparaturi si vacante, autoturismul...

citeşte mai mult
Evaluare risc seismic – Clase de risc, metode de expertiza si modalitati de asigurare

Riscul seismic cuantifica eventualele degradari si avarii care pot aparea in structura unei constructii, in urma unui cutremur. Astfel, in functie de gradul de risc existent, cladirea respectiva...

citeşte mai mult
Vacanta cu masina - ce trebuie sa ai in vedere pentru a planifica o vacanta cu autoturismul personal lipsita de griji

Faptul ca traim intr-un secol al tehnologiei si al vitezei nu mai este un lucru strain nimanui. In ziua de astazi, cand grijile specifice societatii moderne pot incepe sa para in anumite momente...

citeşte mai mult