Despre asigurare
Iti place sa te gandesti la viitorul tau. Vrei sa fii protejat de evenimente neprevazute si sa ii stii pe cei dragi in siguranta.

Asigurarea de viata Optimal de la Asirom este despre tine si viitorul tau in siguranta.

Optimal are grija de tine si de economiile tale. Asigurarea combina avantajul de a fi protejat impotriva unor evenimente nedorite si in acelasi timp ofera posibilitatea investirii in siguranta a unei parti din economiile personale.
Cui se adreseaza asigurarea
Optimal este potrivita oricarei persoane fizice, rezident in Romania, cu varsta cuprinsa intre 18 si 80 de ani.
Avantajele asigurarii
01. Ai protectie financiara

Optimal este un mijloc de investire sigur si ofera protectie financiara pentru riscurile ce pot aparea.
Astfel, la expirarea contractului de asigurare, primesti suma asigurata inscrisa in polita, majorata cu excedentul garantat.

02. Ai posibilitatea de a alege cum sa primesti banii

Asigurarea Optimal iti permite sa alegi daca vrei sa primesti banii integral sau sub forma unei pensii lunare, pentru o durata cuprinsa intre 4 si 20 de ani.

03. Ai asigurat riscul de deces din accident

Unul dintre riscurile suplimentare pe care le poti asigura cu produsul Optimal este si riscul de deces din accident.

04. Ai asigurat riscul de invaliditate permanenta din accident

Un alt risc supliementar care poate fi asigurat cu Optimal este riscul de Invaliditate permanenta din accident in baza caruia ti se asigura o indemnizatie.

Intrebari frecvente

Asigurarea de viata Optimal poate fi incheiata de orice persoana fizica rezidenta in Romania, cu varsta cuprinsa intre 18 si 80 de ani.

Asigurarea de viata Optimal acopera urmatoarele riscuri: supravietuire, restituirea primelor de asigurare, pentru asigurarea de baza, diminuate cu cheltuielile suportate, in caz de deces al asiguratului (riscuri incluse in asigurarea de baza) si deces din accident si invaliditate permanentă din accident (riscuri asigurare suplimentar).

Asigurarea de viata Optimal nu asigura: persoane care nu au cetatenie Romana sau rezidenta in Romania; invaliditatea permanenta preexistentă incheierii contractului, respectiv o invaliditate mai mare de 50%; tratamente de infrumusetare; tratamente sau lucrari dentare; perioadele de recuperare in centre specializate, institute de geriatrie, sanatorii etc., acestea nefiind considerate spitalizari.

In cazul producerii unui risc asigurat trebuie sa avizati evenimentul asigurat in maximum 48 de ore pentru accidentele produse in Romania, si in cel mai scurt timp posibil pentru cele produse in afara teritoriului Romaniei. De asemenea, trebuie sa declarati detaliat imprejurarile in care s-a produs evenimentul si sa anexati la cererea de plata privind despagubirea toate documentele utile pentru evaluarea incidentului.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99
Cere oferta
Informatii utile
Termenul de deschidere a dosarului de dauna RCA - Informatii utile pentru soferi

Utilizarea diverselor autovehicule este o caracteristica a vietii moderne, acestea fiind esentiale, atat pentru deplasarile in interes personal, intre diverse puncte, cat si pentru activitati economic

citeşte mai mult
Am pierdut cheia de la masina – Solutii pentru a putea folosi autoturismul din nou

Alaturi de casa, pentru multe familii, masina este unul dintre cele mai importante bunuri. Fie ca o folosesti pentru drumul catre locul de munca, fie pentru cumparaturi si vacante, autoturismul...

citeşte mai mult
Evaluare risc seismic – Clase de risc, metode de expertiza si modalitati de asigurare

Riscul seismic cuantifica eventualele degradari si avarii care pot aparea in structura unei constructii, in urma unui cutremur. Astfel, in functie de gradul de risc existent, cladirea respectiva...

citeşte mai mult
Vacanta cu masina - ce trebuie sa ai in vedere pentru a planifica o vacanta cu autoturismul personal lipsita de griji

Faptul ca traim intr-un secol al tehnologiei si al vitezei nu mai este un lucru strain nimanui. In ziua de astazi, cand grijile specifice societatii moderne pot incepe sa para in anumite momente...

citeşte mai mult