Despre asigurare
Tu visezi sa ajungi in New York. Ei vor sa isi vada nepotii in prima zi de scoala. El isi doreste sa devina pilot, iar ea vrea sa sara cu parasuta cand implineste 30 de ani.

Poti visa linistit la tot ce iti doresti cand stii ca esti sanatos.

ConfortMED este asigurarea privata de sanatate care ofera acces la servicii medicale complete de diagnosticare si tratament in sistemul privat.
Cui se adreseaza asigurarea
Varsta persoanelor asigurate trebuie sa fie cuprinsa intre 16 si 64 ani impliniti. Pot fi inclusi in asigurarea de sanatate co-asigurat sot / sotie si copil, cu varsta cuprinsa intre 1 si 18 ani (sau 1-25 ani daca studiaza intr-o unitate de invatamant de zi, acreditata de Ministerul Educatiei si Cercetarii si este in intretinerea parintilor).
Avantajele asigurarii
01. Iti personalizezi asigurarea

Pachetul ambulatoriu cuprinde: consultații medicale, investigații medicale (analize de laborator, explorări funcționale), investigaţii imagistice (EKG, Ecografii, CT, RMN, etc), transport cu ambulanța, proceduri chirugicale în ambulatoriu / spitalizare de zi si servicii stomatologice generale și de urgență. Acoperirile ce pot fi incluse suplimentar sunt: pachet spitalizare și intervenții chirurgicale, monitorizarea bolilor cronice și preexistente, tratamente stomatologice extinse, vaccinări, accoperire pentru afecțiuni grave.

02. Ai servicii stomatologice incluse

In asigurarea Confort Med beneficiezi de servicii stomatologice generale si de urgenta.

03. Beneficiezi de acoperire fara co-plata

Nu se aplica sistemul de co-plata pentru asigurarea Confort MED.

04. Ai retea nationala de clinici partenere

Retea nationala de peste 900 de clinici si locatii partenere.

05. Call center dedicat

Call center dedicat pentru programari si daune 021.9146 (tasta 2).

06. Poti efectua programari online

De acasa direct la cabinet. Programarea la medic nu a fost niciodata mai simpla, de oriunde şi de pe orice dispozitiv.
programează-te

Intrebari frecvente

Asigurarea de sanatate Confort Med poate fi incheiata de persoane cu varsta cuprinsa intre 16 si 64 ani impliniti.

Durata contractul de asigurare Confort Med este de 1 an, cu posibilitatea de reinnoire.

Pe asigurarea de sanatate Confort Med pot fi inclusi si co-asigurati (sot / sotie sau copii cu varsta de pana la 18 ani, sau 25 ani in cazul celor ce urmeaza cursurile unei unitati de invatamant de zi, acreditata de Ministerul Educatiei si Cercetarii si sunt in intretinerea parintilor).

Pachetul ambulatoriu al asigurarii de sanatate Confort Med include: consultații medicale; investigatii medicale (analize de laborator, explorari functionale); investigatii imagistice (EKG, Ecografii, CT, RMN, etc); transport cu ambulanta; proceduri chirugicale in ambulatoriu / spitalizare de zi; servicii stomatologice generale si de urgenta.

Prin asigurarea de sanatate Confort Med pot fi asigurate suplimentar si: spitalizare si interventii chirurgicale in spital privat; spitalizare in spital de stat; monitorizarea bolilor cronice si pre-existente; tratamente stomatologice extinse; vaccinari; acoperire pentru boli (afectiuni) grave.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99
Cere oferta
Informatii utile
Termenul de deschidere a dosarului de dauna RCA - Informatii utile pentru soferi

Utilizarea diverselor autovehicule este o caracteristica a vietii moderne, acestea fiind esentiale, atat pentru deplasarile in interes personal, intre diverse puncte, cat si pentru activitati economic

citeşte mai mult
Am pierdut cheia de la masina – Solutii pentru a putea folosi autoturismul din nou

Alaturi de casa, pentru multe familii, masina este unul dintre cele mai importante bunuri. Fie ca o folosesti pentru drumul catre locul de munca, fie pentru cumparaturi si vacante, autoturismul...

citeşte mai mult
Evaluare risc seismic – Clase de risc, metode de expertiza si modalitati de asigurare

Riscul seismic cuantifica eventualele degradari si avarii care pot aparea in structura unei constructii, in urma unui cutremur. Astfel, in functie de gradul de risc existent, cladirea respectiva...

citeşte mai mult
Vacanta cu masina - ce trebuie sa ai in vedere pentru a planifica o vacanta cu autoturismul personal lipsita de griji

Faptul ca traim intr-un secol al tehnologiei si al vitezei nu mai este un lucru strain nimanui. In ziua de astazi, cand grijile specifice societatii moderne pot incepe sa para in anumite momente...

citeşte mai mult