Despre asigurare
Tu visezi sa ajungi in New York. Ei vor sa isi vada nepotii in prima zi de scoala. El isi doreste sa devina pilot, iar ea vrea sa sara cu parasuta cand implineste 30 de ani.

Poti visa linistit la tot ce iti doresti cand stii ca esti sanatos.

ConfortMED este asigurarea privata de sanatate care ofera acces la servicii medicale complete de diagnosticare si tratament in sistemul privat.
Cui se adreseaza asigurarea
Asigurarea Confort Med se adreseaza persoanelor responsabile, care doresc o protectie adecvata pentru ei si familia lor in situatii de imbolnavire sau accident. De asemenea, este alegerea ideala pentru companiile la inceput de drum care doresc sa ofere angajatilor beneficii de sanatate private, mentinand un echilibru financiar prietenos. Varsta persoanelor asigurate trebuie sa fie cuprinsa intre 16 si 64 ani impliniti. Pot fi inclusi in asigurarea de sanatate co-asigurat sot / sotie si copil, cu varsta cuprinsa intre 1 si 18 ani (sau 1-25 ani daca studiaza intr-o unitate de invatamant de zi, acreditata de Ministerul Educatiei si Cercetarii si este in intretinerea parintilor).
Avantajele asigurarii
01. Iti personalizezi asigurarea

Planurile noastre de asigurare sunt concepute pentru fiecare buget, asigurandu-ne că inovatia in îngrijirea sanatatii este accesibila pentru toti. Poti alege un pachet simplu, dar care iti ofera acces la servicii de preventie, telemedicina, dar si la consiliere psihologica si nutritie, pana la un pachet complet care iti ofera protectie chiar si pentru afectiuni grave (Indemnizatie Boli grave, Repetarea investigatiilor medicale prin A doua opinie medicala, A doua opinie medicala Internationala si Oncologie Premium, prin partenerul nostru de incredere - Diagnose Me).

02. Ai servicii stomatologice incluse

In asigurarea Confort Med beneficiezi de servicii stomatologice generale si de urgenta.

03. Beneficiezi de acoperire fara co-plata

Fara fransize sau co-plata pentru serviciile din politele de asigurare de sanatate Confort MED.

04. Ai retea nationala de clinici partenere

Cu peste 250 de clinici medicale de prestigiu si peste 1200 de locatii in toata tara, reusim sa facilitam accesul la servicii medicale inovative, de cele mai inalte standarde.

05. Call center dedicat

Specialistii din echipa noastra de Call-Center sunt aici pentru a-ti oferi informatii despre polita de asigurare si pentru a te ajuta sa realizezi o programare. Suna la 021.9146 (apasa tasta 2) de luni pana vineri intre 07:00 - 22:00 si sambata intre 09:00 - 17:30 pentru asistenta.

06. Poti efectua programari online

De acasa direct la cabinet. Programarea la medic nu a fost niciodata mai simpla, de oriunde şi de pe orice dispozitiv.
programează-te

Intrebari frecvente

Orice persoana fizica (cu cetatenie romana sau cu rezidenta in Romania) cu varsta de minim 16 ani si maxim 64 ani impliniti la intrarea in asigurare, sau persoana juridica, cu sediul social pe teritoriul Romaniei. Evaluarea starii de sanatate consta in doar 5 intrebari generale.

Durata contractul de asigurare Confort Med este de 1 an, cu posibilitatea de reinnoire.

Pe asigurarea de sanatate Confort Med pot fi inclusi si co-asigurati (sot / sotie sau copii cu varsta de pana la 18 ani, sau 25 ani in cazul celor ce urmeaza cursurile unei unitati de invatamant de zi, acreditata de Ministerul Educatiei si Cercetarii si sunt in intretinerea parintilor).

Poti alege un pachet simplu sau mai curpinzator, de la consultatii medicale limitate, la nelimitate, acoperite atat in reteaua de parteneri medicali, cat si in afara acesteia, Investigatii medicale, Imagistica medicala, Proceduri chirurgicale in ambulatoriu, Imobilizare in aparat gipsat, Fracturi si Arsuri, Monitorizare boli cronice si afectiuni preexistente. Pentru detalii suplimentare, nu ezita sa consulti Documentul de Informare cu privire la asigurarea facultativa de sanatate ConfortMed.

Poti fi asigurat, suplimentar, pentru Spitalizare si Interventii chirurgicale in spital privat, unde sunt incluse si costurile pentru Recuperare medicala post-spitalizare, daca ai avut recomandare pentru aceste proceduri, pentru Interventii chirurgicale in spital de stat si iti poti alege chiar si un pachet de Boli (afectiuni) grave, care include A doua opinie medicala- Repetarea investigatiilor medicale, A doua opinie medicala Internationala si Oncologie Premium.

Da. Poti incheia o polita doar cu Pachetul Ambulatoriu sau doar cu Pachetul de Boli (afectiuni) grave sau poti combina cele trei variante disponibile: Ambulatoriu, Spitalizare si Boli grave.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99
Cere oferta
Informatii utile
Termenul de deschidere a dosarului de dauna RCA - Informatii utile pentru soferi

Utilizarea diverselor autovehicule este o caracteristica a vietii moderne, acestea fiind esentiale, atat pentru deplasarile in interes personal, intre diverse puncte, cat si pentru activitati economic

citeşte mai mult
Am pierdut cheia de la masina – Solutii pentru a putea folosi autoturismul din nou

Alaturi de casa, pentru multe familii, masina este unul dintre cele mai importante bunuri. Fie ca o folosesti pentru drumul catre locul de munca, fie pentru cumparaturi si vacante, autoturismul...

citeşte mai mult
Evaluare risc seismic – Clase de risc, metode de expertiza si modalitati de asigurare

Riscul seismic cuantifica eventualele degradari si avarii care pot aparea in structura unei constructii, in urma unui cutremur. Astfel, in functie de gradul de risc existent, cladirea respectiva...

citeşte mai mult
Vacanta cu masina - ce trebuie sa ai in vedere pentru a planifica o vacanta cu autoturismul personal lipsita de griji

Faptul ca traim intr-un secol al tehnologiei si al vitezei nu mai este un lucru strain nimanui. In ziua de astazi, cand grijile specifice societatii moderne pot incepe sa para in anumite momente...

citeşte mai mult