Despre asigurare

Tu visezi sa ajungi in New York. Ei vor sa isi vada nepotii in prima zi de scoala. El isi doreste sa devina pilot, iar ea vrea sa sara cu parasuta cand implineste 30 de ani.

Poti visa linistit la tot ce iti doresti cand stii ca esti sanatos.

ConfortMED este asigurarea privata de sanatate care ofera acces la servicii medicale complete de diagnosticare si tratament in sistemul privat.

Cui se adreseaza asigurarea

Varsta persoanelor asigurate trebuie sa fie cuprinsa intre 16 si 64 ani impliniti. Pot fi inclusi in asigurarea de sanatate co-asigurat sot / sotie si copil, cu varsta cuprinsa intre 1 si 18 ani (sau 1-25 ani daca studiaza intr-o unitate de invatamant de zi, acreditata de Ministerul Educatiei si Cercetarii si este in intretinerea parintilor).

Avantajele asigurarii

01. Iti personalizezi asigurarea

Pachetul ambulatoriu cuprinde: consultații medicale, investigații medicale (analize de laborator, explorări funcționale), investigaţii imagistice (EKG, Ecografii, CT, RMN, etc), transport cu ambulanța, proceduri chirugicale în ambulatoriu / spitalizare de zi si servicii stomatologice generale și de urgență. Acoperirile ce pot fi incluse suplimentar sunt: pachet spitalizare și intervenții chirurgicale, monitorizarea bolilor cronice și preexistente, tratamente stomatologice extinse, vaccinări, accoperire pentru afecțiuni grave.

02. Ai servicii stomatologice incluse

In asigurarea Confort Med beneficiezi de servicii stomatologice generale si de urgenta.

03. Beneficiezi de acoperire fara co-plata

Nu se aplica sistemul de co-plata pentru asigurarea Confort MED.

04. Ai retea nationala de clinici partenere

Retea nationala de peste 900 de clinici si locatii partenere.

05. Call center dedicat

Call center dedicat pentru programari si daune 021.9146 (tasta 2).

06. Poti efectua programari online

De acasa direct la cabinet. Programarea la medic nu a fost niciodata mai simpla, de oriunde şi de pe orice dispozitiv.
programează-te

Intrebari frecvente

Asigurarea de sanatate Confort Med poate fi incheiata de persoane cu varsta cuprinsa intre 16 si 64 ani impliniti.

Durata contractul de asigurare Confort Med este de 1 an, cu posibilitatea de reinnoire.

Pe asigurarea de sanatate Confort Med pot fi inclusi si co-asigurati (sot / sotie sau copii cu varsta de pana la 18 ani, sau 25 ani in cazul celor ce urmeaza cursurile unei unitati de invatamant de zi, acreditata de Ministerul Educatiei si Cercetarii si sunt in intretinerea parintilor).

Pachetul ambulatoriu al asigurarii de sanatate Confort Med include: consultații medicale; investigatii medicale (analize de laborator, explorari functionale); investigatii imagistice (EKG, Ecografii, CT, RMN, etc); transport cu ambulanta; proceduri chirugicale in ambulatoriu / spitalizare de zi; servicii stomatologice generale si de urgenta.

Prin asigurarea de sanatate Confort Med pot fi asigurate suplimentar si: spitalizare si interventii chirurgicale in spital privat; spitalizare in spital de stat; monitorizarea bolilor cronice si pre-existente; tratamente stomatologice extinse; vaccinari; acoperire pentru boli (afectiuni) grave.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99

Cere oferta

Informatii utile

Ce inseamna RCA? Informatii pe care ar fi bine sa le stii despre acest tip de asigurare

Orice autovehicul care se deplaseaza pe drumurile publice trebuie sa aiba asigurare. Asigurarea auto RCA este obligatorie, iar in lipsa acesteia, folosirea autovehicului devine ilegala. Afla ...

citeşte mai mult

Asigurarile - Cum inchei o asigurare si cate tipuri de asigurari exista

Dat fiind faptul ca exista multiple moduri prin care viata de zi cu zi poate fi perturbata de diverse evenimente neplacute, achizitionarea unei asigurari in Romania este foarte importanta.

citeşte mai mult

Accidentul rutier - Cei mai importanti pasi de urmat pentru recuperarea pagubelor

Nimeni nu isi doreste sa treaca prin experienta unui accident rutier – totusi, frecventa cu care se intampla astfel de evenimente este destul de mare. Principalele cauze ale accidentelor sunt ...

citeşte mai mult

Asigurarea CASCO - ce este si de ce este necesara pentru fiecare autoturism!

Foarte multe persoane se intreaba daca asigurarea casco este obligatorie, insa raspunsul este nu. Ea este complet facultativa pentru soferi, insa reprezinta un avantaj foarte mare pentru ...

citeşte mai mult