Despre asigurare
Vrei sa ai mereu grija de familia ta. Le amintesti sa nu plece fara umbrela, ii ingrijesti cand sunt raciti si esti mereu acolo cu un sfat si un zambet. Alege sa ii protejezi si in caz de neprevazut.

Asigurarea facultativa de accidente Protect Asig de la Asirom are grija de tine si de familia ta, oferindu-va protectie in caz de accident.
Cui se adreseaza asigurarea
Protect Asig se adreseaza persoanelor fizice, cu varsta de peste 16 ani, si membrilor familiei (cu varsta de peste 5 ani).
Avantajele asigurarii
01. Iti poti personaliza asigurarea

Protect Asig de la Asirom este un produs de asigurare flexibil, ce poate fi personalizat nevoilor tale. Astfel, pachetul de baza cuprinde riscul de deces din accident ori invaliditate permanenta, totala sau partiala, din accident, iar suplimentar, pot fi acoperite fracturi, arsuri ori invaliditate temporara din accident.

02. Pot fi asigurati sportivii

Protect Asig include in asigurare si sportivi, profesionisti sau amatori.

03. Iti poti alege valabilitatea asigurarii

Asigurarea de accidente poate fi incheiata pe o perioada de 3 pana la 24 de luni, iar plata indemnizatiilor in caz de accident este zilnica, atat pentru spitalizare, cat si pentru covalescenta.

Intrebari frecvente

Protect Asig se adreseaza persoanelor fizice, cu varsta de peste 16 ani, si membrilor familiei (cu varsta de peste 5 ani).

Asigurarea Protect Asig Forte asigura urmatoarele riscuri de baza: deces din accident, invaliditate permanenta, totala sau partiala, din accident.
Optional se pot asigura si urmatoarele riscuri: fracturi din accident, arsuri din accident, invaliditate temporara urmare a unui accident.

Asigurarea Protect Asig Forte nu asigura: decesul, invaliditatea permanenta, fracturile, arsurile si invaliditatea temporara, rezultate / survenite in afara unui accident; invaliditatea temporara din accident care nu a necesitat spitalizare; invaliditatea permanenta preexistenta contractului de asigurare; nu este considerata spitalizare perioada de recuperare in case de odihna, institute de geriatrie, sanatorii etc.; persoane care nu au cetatenie Romana sau rezidenta in Romania.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99
Cere oferta
Informatii utile
Termenul de deschidere a dosarului de dauna RCA - Informatii utile pentru soferi

Utilizarea diverselor autovehicule este o caracteristica a vietii moderne, acestea fiind esentiale, atat pentru deplasarile in interes personal, intre diverse puncte, cat si pentru activitati economic

citeşte mai mult
Am pierdut cheia de la masina – Solutii pentru a putea folosi autoturismul din nou

Alaturi de casa, pentru multe familii, masina este unul dintre cele mai importante bunuri. Fie ca o folosesti pentru drumul catre locul de munca, fie pentru cumparaturi si vacante, autoturismul...

citeşte mai mult
Evaluare risc seismic – Clase de risc, metode de expertiza si modalitati de asigurare

Riscul seismic cuantifica eventualele degradari si avarii care pot aparea in structura unei constructii, in urma unui cutremur. Astfel, in functie de gradul de risc existent, cladirea respectiva...

citeşte mai mult
Vacanta cu masina - ce trebuie sa ai in vedere pentru a planifica o vacanta cu autoturismul personal lipsita de griji

Faptul ca traim intr-un secol al tehnologiei si al vitezei nu mai este un lucru strain nimanui. In ziua de astazi, cand grijile specifice societatii moderne pot incepe sa para in anumite momente...

citeşte mai mult