Luna Familiei

Asigura tot ce conteaza pentru familia ta si castiga cu Asirom! Cumpara sau reinnoieste in perioada 1-30 iunie 2024, la un pret promotional, polita CASCO, asigurarea de calatorie in strainatate sau o asigurare facultativa pentru locuinta de la Asirom si poti castiga prin tragere la sorti 3 trollere Samsonite, 3 aspiratoare robot si 3 boxe portabile.

descopera

Descopera lumea cu Asirom

Suntem bucurosi ca zeci de mii de clienti ne-au ales sa le fim alaturi in construirea unui viitor financiar mai bun, prin achizitia unei asigurari de viata. Ca multumire, organizam campania "Descopera lumea cu Asirom", cu premii in city-break-uri de 1.000 euro. Afla detalii despre cum poti participa la campanie si ce orase poti vizita, accesand butonul de mai jos.

Castigatoarea extragerii din luna iunie este Banu Luminita Costinela, o felicitam și ii dorim sa se bucure de un city-break minunat!

descopera

Good Vibes Only

Primesti o luna gratis la asigurarea de viata cu economisire Asirom Fii Sigur. Premiul consta in scutirea de la plata primei esalonate de asigurare corespunzatoare celei de-a 12-a luna din primul an de contract. Asigurarea de viata cu economisire Asirom Fii Sigur poate fi achizitionata doar prin partenerul nostru Banca Transilvania.

descopera

Asirom sustine U - BT

Lideri alaturi de lideri. Asirom sustine cu mandrie echipa de baschet U-BT Cluj-Napoca si astfel contribuie la promovarea si sustinerea activa a sportului romanesc de performanta. U-BT este una dintre cele mai frumoase povesti ale Clujului, cu un palmares care cuprinde 6 titluri de campioana a Ligii Naționale, 4 Supecupe si 6 Cupe, fiind in prezent cea mai buna echipa de baschet din Romania.

descopera