Despre asigurare
Tu organizeaza-ti din timp traseul la muzee si obiective turistice, ai grija sa nu uiti aparatul foto acasa si gandeste-te la plimbarile care te asteapta. Noi avem grija ca tu sa fii in siguranta si sa te bucuri de vacanta. Simplu si sigur, cu asigurarea de calatorie Easy Travel de la Asirom.

Easy Travel este asigurarea ta de sanatate pentru calatoriile in strainatate care te protejeaza daca te imbolnavesti, ai un accident sau ti-a fost pierdut bagajul.

NOU! Asigurarea de calatorie Easy Travel de la Asirom poate fi adaugata in portofelul electronic, direct pe telefonul mobil, prin simpla scanare a QR code-ului disponibil pe polita de asigurare. Scaneaza QR code-ul de pe documentul de asigurare si ai polita de calatorie la indemana, alaturi de biletul de avion si alte documente necesare pentru calatoria ta. Optiunea este disponibila pentru sistemele de operare iOS si Android.
Cui se adreseaza asigurarea
Poate fi asigurata orice persoana fizica cu domiciliul in Romania sau cu resedinta pe teritoriul Romaniei, cu varsta cuprinsa intre 1 luna si 90 de ani. Persoanele a caror varsta depaseste limita precizata, cu exceptia celor care calatoresc in SUA si Canada, unde varsta maxima pentru cuprinderea in asigurare este de 60 de ani impliniti, pot fi acceptate in asigurare doar cu derogare si o majorare a primei de asigurare, stabilita de Asirom.
Avantajele asigurarii
01. Iti personalizezi asigurarea

Configurarea asigurarii de calatorie este foarte simpla. Iti poti alege acoperirile, destinatia si scopul calatoriei prin cele 2 programe de calatorie gandite pentru tine.

02. Beneficiezi de asistenta 24/7

Ai asistenta 24/7 pe toata durata asigurarii de calatorie, sunand la call center 021 9146 sau 0374 241 800 (apelabil din strainatate) prin intermediul Global Assistance Services SRL, sau prin transmiterea unui mail pe adresa: info@asirom.ro.

03. Ai bagajul asigurat

Esti despagubit daca se intampla ca bagajul tau sa ajunga cu intarziere la destinatie sau a fost pierdut.

04. Salvezi polita direct pe telefon

Fiecare asigurare de calatorie emisa are un QR code pe care il poti scana, iar cu ajutorul acestuia polita este transformata intr-un wallet card si salvata pe orice dispozitiv IOS sau Android. Astfel, ai mereu la indemana polita de calatorie, precum si toate informatiile de contact utile in caz de dauna, aflate pe spatele cardului virtual.

05. Poti alege optiunea Multi Trip

Poti alege optiunea Multi Trip si beneficiezi de acoperire pentru 1 an la cel mai bun pret.

Pachete
Pachetul Simplu
cere oferta
Pachetul Sigur
cere oferta
Suma asigurata 30.000 euro / 50.000 euro 50.000 euro / 100.000 euro
Valabil pentru: Europa /
Intreaga lume (fara SUA si Canada)
Europa /
Intreaga lume
1. Asistenta medicala de urgenta
(Consultatii medicale, investigatii medicale, imagistica, tratamente medicale in ambulatoriu, spitalizare, interventii chirurgicale)
Acoperit in limita sumei asigurate Acoperit in limita sumei asigurate
Medicamente si dispozitive medicale in limita a 200 euro in limita a 500 euro
Tratament stomatologic de urgenta in limita a 300 euro in limita a 500 euro
Transport medical de urgenta cu ambulanta in limita a 5.000 euro in limita a 5.000 euro
2. Cheltuieli cu cautarea si/sau salvarea Asiguratului in limita a 3.000 euro in limita a 3.000 euro
3. Repatriere in limita a 10.000 euro in limita a 10.000 euro
4. Cheltuieli funerare in limita a 500 euro in limita a 1.000 euro
5. Deces din orice cauza 1.000 euro 3.000 euro
6. Intarzierea bagajelor in limita a 500 euro
7. Pierderea bagajelor in limita a 500 euro
8. Pierderea / deteriorarea / furtul documentelor in limita a 300 euro
9. Raspundere civila in limita a 5.000 euro
10. Intarzierea zborului (mai mult de 12 ore) in limita a 500 euro
11. Sporturi recreative
Acoperiri suplimentare
1. Acoperire pentru Sporturi de agrement

(Sunt acoperite evenimentele rezultate ca urmare a practicarii urmatoarelor sporturi de agrement: Schi, Schi nautic, Snowboarding, Surfing, Echitație, Carting, Mountain bike, Jet skiing, scuba-diving, Speed sailing, Windsurfing, Rafting, Conducere ATV, Speologie, Ciclism, Patinaj pe gheață, Paintball, Pescuit cu harpon cu resort sau aer comprimat, Zbor cu aeronave cu motor de mici dimensiuni, Zbor cu aparate mai ușoare decât aerul (balon, aerostat), Navigație cu vase prevăzute cu vele, Off-road cu mașini de teren, Trageri cu arme de foc, Tir cu arcul sau arbaleta, Safari (la picior, cu mașina, fără arme), Bungee jumping, Planorism și deltaplanorism, Rafting, Caiac, Canoe, Yachting.)

2. Acoperire suplimentara pentru Anularea calatoriei - Storno

Intrebari frecvente

Asigurarea de calatorie poate fi incheiata de orice persoana fizica care are varsta cuprinsa intre 1 an si 90 ani (maxim 60 ani, in cazul persoanelor care calatoresc in SUA si Canada), doar in calitate de Asigurat, cu domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei.

Asigurarea de calatorie poate fi incheiata si de persoane cu varsta peste 60 de ani (peste 60 de ani in cazul calatoriilor in SUA si Canada) cu o majorare a primei de asigurare.

Durata contractul de asigurare Easy Travel este de minim 2 zile si maxim 365 de zile.

Prin asigurarea de calatorie Easy Travel sunt acoperite cheltuieli medicale implicate de producerea urmatoarelor evenimente: imbolnavire neasteptata si imprevizibila, prejudiciere corporala (urmare a unui accident), deces (urmare a imbolnavirii neasteptate si imprevizibile sau a unui accident), pierderea, furtul, deteriorarea sau intarzierea bagajelor, raspundere civila si inlocuirea documentelor.

Cheltuielile acoperite de asigurarea de calatorie sunt: vizite medicale, medicamente, spitalizare; transportul cu salvarea pana la cel mai apropiat spital; repatrierea bolnavului in cazuri deosebite, repatrierea corpului neinsufletit, in cazul decesului asiguratului, cu aprobarea societatii de asistenta; tratament stomatologic de urgenta, acordat ca urmare a unui accident sau a unei crize acute, cheltuieli pentru vizitarea asiguratului spitalizat, cheltuieli de repatriere a copiilor cu varsta sub 18 ani in cazul în care asiguratul este spitalizat.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99
Cere oferta
Informatii utile
Termenul de deschidere a dosarului de dauna RCA - Informatii utile pentru soferi

Utilizarea diverselor autovehicule este o caracteristica a vietii moderne, acestea fiind esentiale, atat pentru deplasarile in interes personal, intre diverse puncte, cat si pentru activitati economic

citeşte mai mult
Am pierdut cheia de la masina – Solutii pentru a putea folosi autoturismul din nou

Alaturi de casa, pentru multe familii, masina este unul dintre cele mai importante bunuri. Fie ca o folosesti pentru drumul catre locul de munca, fie pentru cumparaturi si vacante, autoturismul...

citeşte mai mult
Evaluare risc seismic – Clase de risc, metode de expertiza si modalitati de asigurare

Riscul seismic cuantifica eventualele degradari si avarii care pot aparea in structura unei constructii, in urma unui cutremur. Astfel, in functie de gradul de risc existent, cladirea respectiva...

citeşte mai mult
Vacanta cu masina - ce trebuie sa ai in vedere pentru a planifica o vacanta cu autoturismul personal lipsita de griji

Faptul ca traim intr-un secol al tehnologiei si al vitezei nu mai este un lucru strain nimanui. In ziua de astazi, cand grijile specifice societatii moderne pot incepe sa para in anumite momente...

citeşte mai mult