Despre asigurare
Life Protect este o asigurare de viata simpla si flexibila ce confera protectie financiara in caz de deces din orice cauza, avand totodata acoperire si pentru trei riscuri suplimentare, incluse in contractul de asigurare.
Cui se adreseaza asigurarea
Life Protect este destinata persoanelor fizice, cu varsta cuprinsa intre 18 si 74 de ani, rezidenti in Romania.
Avantajele asigurarii
01. Iti personalizezi pachetul de asigurare

Este croita dupa nevoile si bugetul tau, ai la dispozitie 2 tipuri de pachet, Standard sau Extra.

02. Te bucuri de un pachet integral de asigurare

Asigurarea de viata Life Protect nu necesita examinare medicala prealabila incheierii politei de asigurare si poate fi personalizata si achizitionata impreuna cu alte produse de asigurare de la Asirom (RCA / CASCO / Caminul Meu).

03. Ai asigurat riscul de deces din accident

Unul dintre riscurile suplimentare pe care le poti asigura cu produsul Life protect este si riscul de deces din accident, iar suma de plata reprezinta suma asigurata pentru decesul din orice cauza, la care se adauga suma asigurata inscrisa pentru decesul din accident.

04. Ai acoperire maxima cu buget minim

Asigurarea facultativa de viata Life Protect este destinata sa te protejeze impotriva celor mai frecvente riscuri care pot aparea in cazul unui accident sau a unei imbolnaviri. Beneficiezi de protectie in caz de deces din accident sau imbolnavire si in caz de invaliditate permanenta totala sau partiala din accident.

Pachete
standard
cere oferta
Decesul din orice cauza
al persoanei asigurate. Sume asigurate:
1.000 lei 1.500 lei
Deces din accident
suma de plata reprezinta suma asigurata pentru decesul din orice cauza, la care se adauga suma asigurata inscrisa pentru decesul din accident. Sume asigurate:
5.000 lei 10.000 lei
Invaliditate permanenta totala sau partiala din accident
rezultata in urma unui accident. Sume asigurate:
5.000 lei 10.000 lei
Intrebari frecvente

Asigurarea de viata Life Protect poate fi incheiata de orice persoana fizica, rezidenta in Romania, cu varsta cuprinsa intre 18 si 74 de ani. Se incheie doar ca asigurare asociata unuia dintre produsele de asigurare de RCA / CASCO / CĂMINUL MEU.

Asigurarea de viata Life Protect acopera urmatoarele riscuri: deces din orice cauza (riscuri incluse in asigurarea de baza) si deces din accident si invaliditate permanenta din accident (riscuri asigurate suplimentar).

Prin asigurarea de viata Life Protect nu se acopera urmatoarele: invaliditatea permanenta preexistenta incheierii contractului de asigurare, respectiv o invaliditate mai mare de 50%; persoane care nu au cetatenie romana sau rezidenta in Romania; tratamente de infrumusetare, tratamente sau lucrari dentare.

Asigurarea de viata Life Protect este valabila pentru producerea riscului asigurat atat pe teritoriul Romaniei, cat si in afara acestuia.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99
Cere oferta
Informatii utile
Termenul de deschidere a dosarului de dauna RCA - Informatii utile pentru soferi

Utilizarea diverselor autovehicule este o caracteristica a vietii moderne, acestea fiind esentiale, atat pentru deplasarile in interes personal, intre diverse puncte, cat si pentru activitati economic

citeşte mai mult
Am pierdut cheia de la masina – Solutii pentru a putea folosi autoturismul din nou

Alaturi de casa, pentru multe familii, masina este unul dintre cele mai importante bunuri. Fie ca o folosesti pentru drumul catre locul de munca, fie pentru cumparaturi si vacante, autoturismul...

citeşte mai mult
Evaluare risc seismic – Clase de risc, metode de expertiza si modalitati de asigurare

Riscul seismic cuantifica eventualele degradari si avarii care pot aparea in structura unei constructii, in urma unui cutremur. Astfel, in functie de gradul de risc existent, cladirea respectiva...

citeşte mai mult
Vacanta cu masina - ce trebuie sa ai in vedere pentru a planifica o vacanta cu autoturismul personal lipsita de griji

Faptul ca traim intr-un secol al tehnologiei si al vitezei nu mai este un lucru strain nimanui. In ziua de astazi, cand grijile specifice societatii moderne pot incepe sa para in anumite momente...

citeşte mai mult