Daca ai o dauna a locuintei sau a bunurilor, poti face notificarea simplu si sigur, fie ca alegi sa completezi formularul online sau preferi sa discuti cu un consultant Asirom:1. Notifica dauna ta direct online! Tot ce trebuie sa faci este sa completezi cateva informatii despre incident, datele tale de identificare, sa fotografiezi avariile produse si sa ai la indemana cateva documente utile, cum ar fi: actul de identitate, polita de asigurare, actul de proprietate si fotografii ale daunei.Notifică online simplu și sigur

Daune locuinta


2. Notifica dauna ta prin Customer Care Asirom. Poti notifica dauna ta cu ajutorul unui consultant Asirom, fie ca alegi sa suni in call center 021 9146 (tasta 1) sau folosind chat-ul disponibil pe asirom.ro ori serviciul nostru de whatsapp

Informatii utile

Documentele de care ai nevoie: datele politei tale de asigurare, actul de identitate al proprietarului, actul de proprietate, detalii despre cauza si circumstantele riscului asigurat, fotografii ale avariilor.

In functie de natura și complexitatea evenimentului, este posibil ca constatarea avariilor sa fie facuta de catre un inspector constatator sau sa fie solicitate documente si fotografii probatoare pentru stabilirea cauzelor si circumstantelor exacte ale evenimentului, precum si a valorii prejudiciului.

Pentru detalii despre dosarul tau de dauna poti verifica statusul pe myAsirom sau prin apel in Call Center la 021 9146.

Dupa aprobarea dosarului tau de dauna, ai posibilitatea de a completa cererea de despagubire tot online, iar banii ii primesti direct in contul tau bancar. Simplu. Si sigur.


Completează cererea de despăgubire

cerere de despăgubire
Ai nevoie de suport?
Consultantii din cadrul Customer Care Asirom te pot ajuta cu toate informatiile de care ai nevoie. Contacteaza-ne:

Customer Care Daune Locuinta si Bunuri

Luni - Vineri 07.00 - 22.00
Sambata - Duminica 09.00 - 17.30

Conectează-te cu noi