Despre asigurare
Prima zi de gradinita, prima nota de 10 si primul examen din viata de elev. Bucuria unui nou inceput, noptile nedormite invatand la matematica sau emotiile examenului de capacitate. Traieste aceste momente alaturi de copilul tau si asigura-i un viitor al oportunitatilor cu asigurarea Renta Master de la Asirom.

Renta Master de la Asirom este o asigurare de viata care functioneaza asemeni unui plan financiar pe care parintii il pot face pentru copii. Astfel, la termenul stabilit in contractul de asigurare, copilul tau va primi un suport financiar, sub forma de renta de studii, pentru a-si urma visurile, oricare ar fi ele. Daca vrei sa fii sigur ca se va putea inscrie la facultatea dorita ori vrei sa-l sustii in pasiunea sa pentru muzica, Renta Master este partenerul vostru.

Renta Master acopera riscurile de baza, precum plata sumei asigurare sub forma de renta de studii, indiferent daca asiguratul va fi in viata sau nu la termenul de expirare al politei, scutire de plata a primelor de de asigurare in caz de deces sau invaliditate permanenta (gradul I sau II) din orice cauza.

Cui se adreseaza asigurarea
Renta Master se adreseaza oricarei persoane fizice, cu varsta cuprinsa intre 16 si 70 de ani, rezidenta in Romania.
Avantajele asigurarii
01. Poti opta pentru protectie suplimentara

Riscurile asigurate suplimentar sunt:
• Invaliditate permanentă din orice cauza, deces din accident
• Invaliditate permanenta din accident (totala sau partiala)
• Fracturi, entorse si luxatii din accident
• Arsuri din accident
• Interventii chirurgicale din accident
• Invaliditate temporara din accident
• Invaliditate temporara din boala
• Intervenții chirurgicale din accident; intervenții chirurgicale din boala

02. Plata primelor de asigurare ramane in grija noastra

In caz de deces al asiguratului sau de invaliditate permanenta din orice cauza (de gradul I sau II), Asirom preia plata primelor, iar asigurarea ramane valabila si scutita de plata primelor.

03. Ai o suma asigurata garantata

Garantarea sumei asigurate sau a unei sume asigurate reduse pentru contractele la care a incetat plata primelor de asigurare, daca primele au fost achitate pe cel putin un an.

04. Esti protejat de inflatie

Posibilitatea de a opta pentru indexarea sumei asigurate, la inceputul fiecarui an de asigurare, beneficiind astfel de protectie contra inflatiei.

05. Poti amana plata rentei de studii

Ai posibilitatea amanarii rentei de studii cu o perioada de la 1 pana la 5 ani si ai posibilitatea de a reactiva polita de asigurare, in termen de 2 ani de la plata ultimei rate de prima, prin plata integrala a ratelor de prima restante.

06. Beneficiezi de plati flexibile

Flexibilitate in plata primelor de asigurare: rate anuale, semestriale, trimestriale sau lunare si amanarea platilor primelor de asigurare cu 30 de zile.

Intrebari frecvente

Asigurarea de viata Renta Master constituie un suport financiar pentru copil prin indemnizatia pe care acesta o va primi la termenul stabilit in contractul de asigurare, care il va ajuta la continuitatea studiilor, dar totodata si protectie in cazul producerii unuia dintre evenimentele acoperite prin riscurile suplimentare achizitionate, atat pentru asigurat, cat si pentru coasigurat.

Orice persoana fizica cu cetatenie romana sau cu alta cetatenie, dar rezidenta in Romania, in varsta de la 16 la 70 ani.

Da, prin asigurarea de viata Renta Master poate fi Coasigurat pentru riscurile suplimentare beneficiarul rentei de studii (Copilul). Pentru riscurile care acopera boala acesta trebuie sa aiba varsta de minim 1 an.

Asigurarea de viata Renta Master se incheie pe perioade cuprinse intre 5 si 20 de ani.

Asigurarea este valabila 24 de ore din 24 ore, atat pe teritoriul Romaniei, cat si in afara acesteia.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99
Cere oferta
Informatii utile
Termenul de deschidere a dosarului de dauna RCA - Informatii utile pentru soferi

Utilizarea diverselor autovehicule este o caracteristica a vietii moderne, acestea fiind esentiale, atat pentru deplasarile in interes personal, intre diverse puncte, cat si pentru activitati economic

citeşte mai mult
Am pierdut cheia de la masina – Solutii pentru a putea folosi autoturismul din nou

Alaturi de casa, pentru multe familii, masina este unul dintre cele mai importante bunuri. Fie ca o folosesti pentru drumul catre locul de munca, fie pentru cumparaturi si vacante, autoturismul...

citeşte mai mult
Evaluare risc seismic – Clase de risc, metode de expertiza si modalitati de asigurare

Riscul seismic cuantifica eventualele degradari si avarii care pot aparea in structura unei constructii, in urma unui cutremur. Astfel, in functie de gradul de risc existent, cladirea respectiva...

citeşte mai mult
Vacanta cu masina - ce trebuie sa ai in vedere pentru a planifica o vacanta cu autoturismul personal lipsita de griji

Faptul ca traim intr-un secol al tehnologiei si al vitezei nu mai este un lucru strain nimanui. In ziua de astazi, cand grijile specifice societatii moderne pot incepe sa para in anumite momente...

citeşte mai mult