Despre asigurare
Asigurarea facultativa a locuintei de la Asirom are grija de casa ta si de toate lucrurile importante pentru tine, familia ta si stilul tau de viata.

Stim cat de drag iti este foisorul din curte, bicicleta celui mic sau echipamentul de ski. N-am uitat nici de animalul de companie, si el este protejat. Iar daca neprevazutul apare cand ai oaspeti in vizita, ne ocupam si de facturile medicale pentru accidente intamplate pe proprietatea ta.
Cui se adreseaza asigurarea
Orice persoana fizica cu domiciliul in Romania, in calitate de proprietar sau chirias, poate incheia asigurarea facultativa a locuintei de la Asirom. Sunt acceptate in asigurare inclusiv locuintele cumparate printr-un credit bancar.
Avantajele asigurarii
01. Ai bunurile personale asigurate

Cu asigurarea locuintei de la Asirom iti protejezi bunurile personale, de la mobilier si electrocasnice, pana la bunuri de valoare ori apartinand copiilor sau vizitatorilor, daca acestea sunt distruse de unul dintre riscurile incluse in pachetul tau de asigurare.

02. Iti personalizezi asigurarea

Este o asigurare flexibila ce include atat cladirea cu destinatie de locuinta, cat si celelalte anexe (ex. garaj, piscina, foisor), precum si cota parte din spatiile de folosinta comuna.

03. Beneficiezi de Mester la tine acasa

Asistenta tehnica la domiciliu "Mester la tine acasa" te ajuta pentru organizarea unor interventii si reparatii / remedieri urgente in cazul unor evenimente neprevazute, precum: intreruperea furnizarii gazelor naturale, defectiuni la ventilatie sau aer conditionat, avarii la instalatiile sanitare sau de energie electrica, pierderea cheilor, blocarea portilor de acces sau a copertinelor.

04. Ai costurile urgente incluse

Daca in urma unui eveniment produs nu mai poti ramane in locuinta, te ajutam cu plata costurilor de trai temporar, precum cazare sau cheltuieli urgente de reparatie.

05. Beneficiezi de raspundere civila pentru familia ta

Prin clauza de raspunderea civila a familiei, toti cei dragi sunt protejati, la fel si persoanele care te sprijina in treburile casnice - bona copiilor, gradinarul sau orice alt ajutor. Mai mult, daca esti raspunzator pentru deteriorarea accidentala a unei alte proprietati sau ranirea unei persoane, vei primi ajutor la plata cheltuielilor de reparatie, a taxelor legale si a facturilor medicale oriunde in Romania si/sau Europa.

Poti alege intre 3 pachete - baza, complet si extins - pentru riscul de incendiu, catastrofe naturale, fenomene atmosferice, furt, infiltratie sau inundatia de la apa de conducta. In asigurare sunt cuprinse locuinta, anexele si bunurile continute.

Pachete
Acoperire de baza
cere oferta
Acoperire completa
cere oferta
Acoperire extinsa
cere oferta
Incendiu, trasnet, explozie
Caderi de avioane, boom sonic, coliziunea cu alte vehicule, caderea accidentala de corpuri care nu sunt parte a bunului asigurat pe cladirea asigurata
Greve, revolte, tulburari civile, vandalism
Cutremur de pamant, inundatie, alunecare / prabusire de teren, grindina, ploaie torentiala, furtuna, vijelie, uragan, tornada, greutatea stratului de zapada sau de gheata, avalanse de zapada
Daune provocate de animale
Infiltratii
Furt prin efractie sau acte de talharie a bunurilor si / sau a elementelor de constructie
Apa de conducta, refularea canalelor sau conductelor de scurgere, inundatia provenita din spatiile care nu apartin asiguratului
Spargere, crapare bunuri casabile
Acoperiri suplimentare
Raspundere civila fata de terti
Asigurare de accidente pentru membrii familiei
(acopera invaliditate permanenta din accident si deces ca urmare a unui accident in limita a 4.000 euro/ persoana si 10.000 euro/ eveniment )
Pachetul Bunuri apartinand copiilor
(acopera in limita a 1.500 euro/eveniment si polita bunurile apartinand elevilor si studentilor si carucioarele pentru copii)
Pachetul Animale de companie
(acopera in limita a 500 euro/ eveniment si 1.000 euro/ polita pagubele/prejudiciile suferite de Asigurat prin decesul unui animal ca urmare a unui risc produs la locatia asigurata si extinderea Raspunderii Civile pentru daune provocate de animalele de companie tertilor )
Pachetul Hobby
(acopera asigurarea bicicletelor (maxim 3 ani vechime si valoare minima 300 euro/ buc.) si a altor echipamente sportive, precum si a bunurilor aflate asupra Asiguratului, oriunde in afara locatiei asigurate, in limita a 5.000 euro/ eveniment si pe polita)
Pachet Exclusiv
(asigurarea bunurilor de valoare; asigurarea echipamentelor electrice, electronice si electrocasnice la riscuri specifice (fenomene electrice); asigurarea de avarii accidentale a Instalatiilor interioare de gaze, apa, canal, climatizare si incalzire; asigurarea bunurilor apartinand vizitatorilor si a celor aflate in grija/custodia/controlul asiguratului)
Pachetul Cheltuieli de urgenta
(acopera Cheltuieli de cazare dupa un eveniment asigurat (max. 3 luni in limita a 1.000 euro), Pierderea Chiriei (max. 3 luni in limita a 1.000 euro), Pierdere chei (max. 300 euro), Reparatii urgente dupa un eveniment asigurat (max. 200 euro))
Pachet Asistenta Tehnica la Domiciliu – Mester la tine acasa Pachet Standard
(pierderea serviciilor esentiale, respectiv : intreruperea alimentarii cu energie electrica, intreruperea furnizarii gazelor naturale, defectiuni de incalzire, ventilatie sau aer conditionat, lipsa sau oprirea alimentarii cu apa, intreruperea serviciilor fixe de telefonie / comunicatie; daune la acoperis in urma unei furtuni; urgente si avarii la instalatiile sanitare; urgente si avarii la instalatia electrica; pierderea cheilor sau daune la incuietori, usi si ferestre)
Pachet Asistenta Tehnica la Domiciliu – Mester la tine acasa Pachet Premium
(pierderea serviciilor esentiale, respectiv : intreruperea alimentarii cu energie electrica, intreruperea furnizarii gazelor naturale, defectiuni de incalzire, ventilatie sau aer conditionat, lipsa sau oprirea alimentarii cu apa, intreruperea serviciilor fixe de telefonie / comunicatie; daune la acoperis in urma unei furtuni; urgente si avarii la instalatiile sanitare; urgente si avarii la instalatia electrica; pierderea cheilor sau daune la incuietori, usi si ferestre, blocarea portilor de acces sau a copertinelor, avarii la biciclete)
Intrebari frecvente

Da, asigurarea locuintei se poate incheia si pentru locuintele cumparate prin credit bancar.

Asigurarea locuintei de la Asirom acopera atat imobilele cu destinatie de locuinta, cat si anexele (ex. garaj, piscina, foisor), bunurile din locuinta, precum si cota parte din spatiile de folosinta comuna.

Poti opta pentru raspunderea civila a familiei, iar in acest caz asigurarea locuintei va acoperi si situatiile in care atat tu, cat si membrii familiei si persoanele care te ajuta in gospodarie, deteriorati o alta proprietate sau raniti o persoana accidental.

In cazul producerii unui incediu sau a unui alt eveniment asigurat, asigurarea locuintei iti poate acoperi cheltuieli cu cazarea alternativa.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99
Cere oferta

Alege polita facultativa de locuinta Asirom

Informatii utile
Termenul de deschidere a dosarului de dauna RCA - Informatii utile pentru soferi

Utilizarea diverselor autovehicule este o caracteristica a vietii moderne, acestea fiind esentiale, atat pentru deplasarile in interes personal, intre diverse puncte, cat si pentru activitati economic

citeşte mai mult
Am pierdut cheia de la masina – Solutii pentru a putea folosi autoturismul din nou

Alaturi de casa, pentru multe familii, masina este unul dintre cele mai importante bunuri. Fie ca o folosesti pentru drumul catre locul de munca, fie pentru cumparaturi si vacante, autoturismul...

citeşte mai mult
Evaluare risc seismic – Clase de risc, metode de expertiza si modalitati de asigurare

Riscul seismic cuantifica eventualele degradari si avarii care pot aparea in structura unei constructii, in urma unui cutremur. Astfel, in functie de gradul de risc existent, cladirea respectiva...

citeşte mai mult
Vacanta cu masina - ce trebuie sa ai in vedere pentru a planifica o vacanta cu autoturismul personal lipsita de griji

Faptul ca traim intr-un secol al tehnologiei si al vitezei nu mai este un lucru strain nimanui. In ziua de astazi, cand grijile specifice societatii moderne pot incepe sa para in anumite momente...

citeşte mai mult