Despre asigurare
Fie ca vrei sa economisesti pentru viitorul si educatia copiilor tai, pentru siguranta financiara in cazuri neprevazute sau pentru un trai mai bun la pensie, cu Asigurarea de viata Pentru Viitor ai linistea si siguranta ca ai avut grija de familia ta. Asigurarea de viata cu economisire este un plan financiar pe termen lung, o economisire disciplinata care te ajuta sa planifici viitorul tau si al celor dragi.

Cu asigurarea Asigurarea de viata Pentru Viitor primesti o suma de bani garantata la maturitatea contractului. In plus, cei dragi sunt protejati financiar in caz de neprevazut.
Cui se adreseaza asigurarea
Asigurarea de viata Pentru Viitor se adreseaza persoanelor fizice si juridice care detin cont curent la Alpha Bank. Varsta trebuie sa fie cuprinsa intre 18 si 60 de ani in cazul contractantului, respectiv intre 18 si 50 de ani in cazul asiguratului.

Simplu si rapid

Administreaza asigurarea din contul tau
24asirom

Afla cat costa o asigurare
calculator
Avantajele asigurarii
01. Faci economii

Economisesti pe termen lung pentru planurile tale de viitor: ai dobanda garantata pe toata perioada contractuala si participare la profitul investitional al companiei.

02. Toata familia este asigurata

Pe toata durata contractului stii ca familia ta este protejata si beneficiaza de sustinere financiara in cazul unor evenimente neprevazute.

03. Esti scutit de la plata primelor

Esti scutit de plata primelor in cazul invaliditatii permanente de gradul I.

04. Beneficiezi de asigurari suplimentare

Asigurarea de viata de Viitor include deja protectia in caz de accident pentru asigurat. In plus, poti opta pentru protectie suplimentara in caz de accident pentru copilul tau. Pachetul protectie copil minor include sprijin financiar pentru familia in caz de: spitalizare copil ca urmare a unui accident si interventie chirurgicala pentru copil in urma unui accident.

05. Ai extra beneficii pentru evenimente speciale

Primesti, dupa primul an de contract, o prima trimestriala pentru 3 evenimente importante din viata ta: casatoria ta, nasterea copilului, prima zi de scoala a copilului sau admiterea la facultate.

06. Cresterea sumei asigurate

Te bucuri de o crestere de 30% a sumei asigurate pentru asigurarile suplimentare, dupa primii 5 ani de contract, in cazul in care nu ai fost despagubit in acest interval.

07. Afla simplu si sigur ce ti se potriveste

Asigurarea Asirom de Viitor oferă protecție financiară celor dragiîn cazul în care apare un eveniment neprevăzut, dar îți dă posibilitatea săeconomisești sume de bani pentru planurile de viitor!
Calculeaza aici cat poti economisi la www.asirom.ro/calculator-viata-Alpha

Pachete
plus
premium
super
ultra
Durata minima 18 ani 14 ani 12 ani 10 ani
Exemplu valoare garantata la maturitate* 51.208 lei 57.945 lei 93.126 lei 145.239 lei
Suma asigurata in caz de deces 15.000 lei 25.000 lei 25.000 lei 100.000 lei
Dobanda garantata** 2,8% in primii 7 ani
2% din anul 8
Participare la profitul investitional** 80% in primii 15 ani
95% incepand cu anul 16
Exonerare la plata** Scutire de la plata primelor in caz de invaliditate permanenta de gradul I din accident
Prima recomandata** 170 lei/luna 270 lei/luna 600 lei/luna 1100 lei/luna

*Calcul pe perioada minima a fiecarui pachet, ocupatia asiguratului nu este cu risc ridicat, contractantul este acelasi cu asiguratul si are 35 de ani, indexarea anuala 5% si plata lunara a primelor.
**Exemplul include economisire, protectie in caz de deces, scutire la plata primelor in caz de invaliditate permanenta si 2 pachete de asigurari suplimentare in caz de accident (pentru asigurat si co-asigurat minor).

Protectie suplimentara pentru tine
plus
premium
super
ultra
Interventie chirurgicala din accident 12.000 lei 12.000 lei 60.000 lei 60.000 lei
Spitalizare din accident 40 lei / zi 40 lei / zi 200 lei / zi 200 lei / zi
Cost pachet 10 lei / luna 10 lei / luna 50 lei / luna 50 lei / luna
Protectie suplimentara pentru copilul minor
plus
premium
super
ultra
Interventie chirurgicala din accident 12.000 lei 12.000 lei 60.000 lei 60.000 lei
Spitalizare din accident 40 lei / zi 40 lei / zi 200 lei / zi 200 lei / zi
Cost pachet 10 lei / luna 10 lei / luna 50 lei / luna 50 lei / luna
Intrebari frecvente

Asigurarea de viata este o dovada de responsabilitate fata de tine insuti si fata de cei dragi tie. Aceasta este un instrument prin care poti garanta linistea, siguranta si confortul tau financiar si al familiei tale, in schimbul platii unei prime de asigurare.

Asigurarea ta are doua componente: una de protectie si una de acumulare.

Noi, in calitate de asigurator, preluam din punct de vedere financiar riscul/ riscurile acoperite prin produsul de asigurare ales. Mai exact, daca survine evenimentul asigurat, noi iti vom plati o suma de bani, denumita indemnizatie de asigurare. Aceasta are scopul de a te sprijini in momente de impas financiar si emotional.

Desigur, cu totii ne dorim ca finalizarea sa aiba loc la maturitatea contractului, adica la termenul stabilit de tine in contract. La acel moment, tu sau beneficiarul ales de tine, intrati in posesia sumelor acumulate. Ne dorim sa te bucuri de roadele efortului tau financiar si speram ca vei atinge scopurile propuse.

O asigurare de viata, prin componenta de acumulare, iti ofera posibilitatea de a economisi in mod disciplinat, pe termen lung, pentru viitorul copiilor, pentru pensie sau pentru alte obiective personale.

Probabil, nu de putine ori, ai incercat sa strangi banii necesari pentru zile negre sau, de ce nu, pentru evenimentele frumoase din viata ta. Cu toate acestea, cheltuielile zilnice, neprevazute, au tendinta sa isi faca aparitia si sa risipeasca eforturile tale.

Principalul avantaj al acestei modalitati de economisire este ca efortul tau este unul minim. Pentru ca vorbim de un contract pe termen lung, sumele depuse sunt mici si nu au un impact semnificativ asupra bugetului tau. Fiind vorba de un contract, iti creezi cadrul necesar pentru a depune banii intr-un mod eficient si ponderat, iar sumele pe care tu le platesti regulat beneficiaza de dobanda garantata si participare la profitul companiei.

Prin componenta de protectie a asigurarii, noi ne asumam obligatia de a plati o suma de bani (denumita indemnizatie de asigurare) in cazul producerii evenimentului asigurat.

Sunt lucruri neplacute la care evitam sa ne gandim, dar rolul nostru este sa iti spunem lucrurile clar si direct: decesul tau va afecta stabilitatea familiei tale, atat pe plan emotional, cat si pe plan financiar. In aceste conditii, cei dragi tie, prin beneficiarul stabilit in contract, vor incasa despagubirea contractului tau de asigurare, lucru care ii va sprijini intr-un astfel de moment de rascruce din viata.

Totodata, pe langa riscul de deces, iti oferim posibilitatea de a acoperi si alte riscuri.

Fie ca vorbim de spitalizari sau interventii chirurgicale din accident este esential sa ai in vedere povara financiara provocata de astfel de evenimente. Astfel, noi ne angajam sa avem grija de partea financiara, iar tu trebuie doar sa te concentrezi pe recuperarea ta fizica si sa te bucuri de cei care iti sunt alaturi in momentele dificile.

Stim ca asigurarile de viata sunt contracte complexe, ce folosesc termeni specifici industriei, ceea le face, uneori, greu de inteles.

Din acest motiv, am rezumat mai jos toate beneficiile unei asigurari de viata:

• Iti ofera protectie inca din primul moment, de la intrarea in vigoare a contractului.

• Te ajuta sa economisesti disciplinat, pe termen lung, cu un efort financiar redus.

• Sumele depuse de tine beneficiaza de dobanda garantata si participare la profitul companiei.

• Poti efectua depuneri suplimentare care beneficieaza si ele de dobanda garantata. Doar la aceste sume ai acces in orice moment.

• Dupa cea de-a treia aniversare a contractului tau, daca intampini probleme financiare majore, ai acces la o parte din sumele economisite.

• Pentru ca prioritatile si obiectivele tale se pot schimba de-a lungul vietii, ai posibilitatea de a aduce modificari contractului tau.

• Informatiile politei tale online iti stau la dispozitie permanent, prin platforma 24Asirom.ro.

• Ai ocazia sa desemnezi beneficiari pe contractul tau. In acest mod tu alegi la cine ajung banii tai si, in acelasi timp, eviti procesul numit succesiune legala, ce poate dura o perioada mai indelungata, chiar si ani.

• Sumele acumulate nu pot fi poprite pe parcursul contractului si sunt neimpozabile.

• Polita ta include bonificatii de natura financiara.

• Noi iti suntem alaturi si iti oferim sprijinul nostru la telefon (0264.224.224), pe e-mail (viata@asirom.ro) sau pe platformele de socializare.

Asigurarea de viata este un produs ce te ajuta sa-ti atingi obiectivele pe termen lung. Casatoria, nasterea unui copil, prima zi de scoala sau facultate aduc o schimbare in lista prioritatilor tale. In aceeasi masura, pierderea slujbei, diminuarea veniturilor, o stare de sanatate precara aduc un stres aditional in administrarea banilor tai. Asadar, e normal sa iti doresti sa aduci unele modificari contractului tau. O parte dintre aceste schimbari pot fi efectuate oricand pe durata contractuala. De exemplu:

• modificarea datelor personale;

• modificarea datelor de contact;

• adaugarea sau modificarea beneficiarilor;

• schimbarea modalitatii de plata.

Modificarile care au impact asupra valorii primei de asigurare sau a sumelor asigurate pot fi efectuate doar la aniversarea contractului. De exemplu:

• modificarea contractantului (persoana care plateste prima de asigurare);

• modificarea frecventei de plata;

• majorarea sau diminuarea primei de asigurare si/sau a sumelor asigurate;

• adaugarea sau eliminarea unor asigurari suplimentare.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:0264 224 224
Informatii utile
Termenul de deschidere a dosarului de dauna RCA - Informatii utile pentru soferi

Utilizarea diverselor autovehicule este o caracteristica a vietii moderne, acestea fiind esentiale, atat pentru deplasarile in interes personal, intre diverse puncte, cat si pentru activitati economic

citeşte mai mult
Am pierdut cheia de la masina – Solutii pentru a putea folosi autoturismul din nou

Alaturi de casa, pentru multe familii, masina este unul dintre cele mai importante bunuri. Fie ca o folosesti pentru drumul catre locul de munca, fie pentru cumparaturi si vacante, autoturismul...

citeşte mai mult
Evaluare risc seismic – Clase de risc, metode de expertiza si modalitati de asigurare

Riscul seismic cuantifica eventualele degradari si avarii care pot aparea in structura unei constructii, in urma unui cutremur. Astfel, in functie de gradul de risc existent, cladirea respectiva...

citeşte mai mult
Vacanta cu masina - ce trebuie sa ai in vedere pentru a planifica o vacanta cu autoturismul personal lipsita de griji

Faptul ca traim intr-un secol al tehnologiei si al vitezei nu mai este un lucru strain nimanui. In ziua de astazi, cand grijile specifice societatii moderne pot incepe sa para in anumite momente...

citeşte mai mult