Despre asigurare

Ai grija de viitorul tau si investeste sanatos. Asigurarea Investa Plus de la Asirom este un produs de asigurare modern si complex, care combina avantajul de a fi protejat impotriva unor evenimente nedorite, dar in acelasi timp iti ofera posibilitatea investirii unei parti din economiile personale.

Investitie financiara:

Pentru Programul Investitional Obligatiuni Erste Group Bank AG, partea din prima de asigurare va fi alocata in contul asiguratului sub forma de unitati, iar la sumele investite se acorda un randament anual in procentul de 4,00%.

Protectie pentru familie in caz de deces a asiguratului:

- In cazul decesului din orice cauza al asiguratului, produs inainte de termenul de expirare al contractului, vei beneficia de plata unei indemnizatii de asigurare egala cu valoarea contului asiguratului (calculata la data depunerii cererii de plata), majorata cu 10% din valoarea primei unice platita de contractant / asigurat

- In cazul decesului asiguratului din alte cauze, produs inainte de termenul de expirare al contractului, vei beneficia de plata unei indemnizatii de asigurare egala cu valoarea contului asiguratului (calculata la data depunerii cererii de plata)

- La data expirarii contractului, daca asiguratul este in viata, va beneficia de plata unei indemnizatii de asigurare compusa din valoarea contului asiguratului (egala cu valoarea primei de asigurare alocata), la care se adauga randamentul aferent ultimului an, acordat conform programului investitional

Cui se adreseaza asigurarea

Investa Plus este potrivita oricarei persoane fizice, rezident in Romania, cu varsta cuprinsa intre 18 si 75 de ani.

Avantajele asigurarii

01. Ai doua produse intr-unul singur

Doua produse intr-unul singur: Asigurare si Investitie. Asigurare: familia beneficiaza de protectie in caz de deces. Investitie financiara: ai posibilitatea investirii unei parti importante din prima de asigurare intr-un instrument financiar, respectiv in Obligatiuni subordonate emise de Erste Group Bank AG, cu randament fix.

02. Te bucuri de cresterea sumelor investite

Cresterea sumelor investite gratie randamentului de 4% acordat anual.

03. Ai flexibilitate in alegerea primelor

Produs accesibil datorita valorii primei unice pentru care se accepta cuprinderea in asigurare (minim 3.000 Lei) si posibilitatea de a renunta la contractul de asigurare, dupa doi ani de la contractare, prin plata indemnizatiei de rascumparare.

04. Beneficiezi de venit neimpozitabil

Pe durata derularii contractului de asigurare, sumele asigurate si orice alte drepturi ce se acorda asiguratilor sau beneficiarilor, constituie venit neimpozabil (art.62 lit.g din Codul Fiscal).

Intrebari frecvente

Investa Plus ofera oportunitatea de a investi la un nivel superior de fructificare. Este o asigurare de viata care include atat componenta de investiție financiara, cat si pe cea de protectie in caz de deces din orice cauza (accident sau boala).

Asigurarea de viata si investitii Investa Plus este destinata persoanelor fizice, cu varste intre 18 si 75 de ani. Persoanele care au venituri in plus si care doresc sa le reinvesteasca cu scopul cresterii acestora sunt canditatii ideali ce pot beneficia de Investa Plus de la Asirom.

Durata contractului pentru asigurarea Investa Plus este reprezentata de perioada cuprinsa intre momentul de inceput al asigurarii si data de incetare a programului investitional (28.01.2024).

Da, poti retrage banii anticipat, daca de la data inceperii asigurarii au trecut cel putin 2 ani.

Daca persoana ce beneficiaza de asigurarea de viata si investitii decedeaza inainte de finalizarea contractului, beneficiarii (mostenitorii legali ai acestuia sau persoane desemnate de asigurat) vor primi o compensare materiala egala cu valoarea contului asigurat, si un procent de 10% din valoarea primei plati unice, calculate la data decesului.

Limita minima privind prima unica investita este de 3.000 Lei.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99

Cere oferta

Informatii utile

Ce inseamna RCA? Informatii pe care ar fi bine sa le stii despre acest tip de asigurare

Orice autovehicul care se deplaseaza pe drumurile publice trebuie sa aiba asigurare. Asigurarea auto RCA este obligatorie, iar in lipsa acesteia, folosirea autovehicului devine ilegala. Afla ...

citeşte mai mult

Asigurarile - Cum inchei o asigurare si cate tipuri de asigurari exista

Dat fiind faptul ca exista multiple moduri prin care viata de zi cu zi poate fi perturbata de diverse evenimente neplacute, achizitionarea unei asigurari in Romania este foarte importanta.

citeşte mai mult

Accidentul rutier - Cei mai importanti pasi de urmat pentru recuperarea pagubelor

Nimeni nu isi doreste sa treaca prin experienta unui accident rutier – totusi, frecventa cu care se intampla astfel de evenimente este destul de mare. Principalele cauze ale accidentelor sunt ...

citeşte mai mult

Asigurarea CASCO - ce este si de ce este necesara pentru fiecare autoturism!

Foarte multe persoane se intreaba daca asigurarea casco este obligatorie, insa raspunsul este nu. Ea este complet facultativa pentru soferi, insa reprezinta un avantaj foarte mare pentru ...

citeşte mai mult