A A+
Confortul tau inseamna ca tu si cei dragi sa fiti sanatosi!

Asigurarea privată de sănătate ”Confort MED” oferă acces la servicii medicale complete în sistemul privat pentru: diagnosticare, tratament  ambulatoriu, spitalizare și boli grave.

Ai libertatea de a alege clinica, dar si medicul unde vrea sa acceseze serviciile medicale. Rețeaua de parteneri medicali este formată din clinici, laboratoare, centre de imagistică și radiologie, spitale toate, cu acoperire la nivel național.

Accesarea serviciilor  se face simplu! Pentru programarea în rețeaua de parteneri medicali, Asiguratul apelează serviciul de call center (021.9126) iar decontarea serviciilor se face direct catre clincă.

În afara rețelei de parteneri medicali, serviciile medicale se accesează prin rambursarea costurilor, în baza dosarului de daună.


Poti descarca documentul de informare privind produsul de asigurare privata de sanatate Confort MED aici.

Pentru asigurarile de sanatate, va rugam contactati call center Sanatate 021 9126 (tarif normal in reteaua Telekom) de luni pana vineri, intre orele 07:00 - 22:00, si sambata in intervalul orar 09:00-17:30.

Descarca cererea de despagubire pentru asigurarea de sanatate aici. Cererile pot fi transmise in original, catre sediul social sau orice agentie ASIROM din tara. Reteaua de agentii ASIROM este disponibila aici.

Alte modalitati de notificare a unei daune sau de transmitere a cererilor de despagubire nu vor fi luate in considerare.