INSPIRAȚI
DE TRECUT,
MOTIVAȚI
DE VIITOR

De 30 de ani, ducem mai departe poveștile fiecărei generații și ne punem toată încrederea în visurile românilor.

Văzut prin ochii românilor, Asirom aparține generației vechi și noi deopotrivă, două fețe ale aceleiași monede. La aniversarea a 30 de ani, Asirom celebrează patrimoniul său și saltul către o nouă eră, cea a digitalizării.

Ne-am dorit să documentăm acești 30 de ani, dar am realizat că emoția milioanelor de povești construite împreună ar fi fost imposibil de exprimat prin statistici. Cele 3 decenii alături de clienții noștri reprezintă mai mult decât o aniversare. Înseamnă experiențele, pasiunea și visurile mai multor generații.

Am dorit mereu să ne lăsăm amprenta asupra vremurilor. Inspirați de trecut și motivați de viitor, am mers întotdeauna înainte, inovând la fiecare pas pentru a putea fi aproape de tine în orice moment.

Unele povești au darul de a rămâne alături de noi pentru totdeauna, iar această aniversare este ocazia perfectă pentru a le mulțumi generațiilor de clienți, angajați și parteneri Asirom care ne-au învățat să fim mai buni în ceea ce facem.

Credem că un gest poate ajunge acolo unde cuvintele nu pot răzbate. Patrimoniul nostru este întărit de generațiile vechi și revendicat de cele noi, reinterpretat și continuat în viitor. Am ales să dedicăm această campanie lucrurilor simple, făcute cu pasiune, serviciilor sigure, construite în anii de experiență a generațiilor Asirom.

Inspirați de trecut, ne punem toată încrederea într-un viitor alimentat de visele și visurile românilor.

Am denumit simbolic campania aniversară „30 de gesturi pentru 30 de ani”. Simboluri ale recunoștinței noastre pentru toți cei care au ajutat la construirea familiei Asirom, dar și gesturi care ne ajută să privim către un viitor împreună.

Ne bucurăm că ești parte din povestea noastră și te invităm să rămâi alături de noi în această călătorie.

ISTORIA ASIROM
Știm că încrederea și respectul se construiesc în timp. De la bun început, ne-am propus să ducem mai departe poveștile fiecărei generații și să cream noi punți spre viitor.

Iți mulțumim că ești parte din istoria Asirom