Acțiuni comune de promovare

Parteneriat strategic Asirom – Comisia Națională a României pentru UNESCO
Începând cu luna iunie 2021, Asirom și Comisia Națională a României pentru UNESCO au încheiat un parteneriat strategic în cadrul căruia vom derula acțiuni comune de promovare a valorilor românești. Acest parteneriat face parte din strategia de Responsabilitate Sociala Corporatistă dezvoltată de compania noastră pentru următorii 4 ani.
Astfel, Asirom își propune să devină susținător activ al comunităților în care își desfășoară activitatea și va sprijini proiecte relevante și de impact pe termen lung în domenii naționale de interes: cultură, educație și social.

Parteneriatul strategic cu UNESCO punctează aniversarea a 65 de ani de prezență a României în UNESCO și 30 de ani de activitate Asirom în industria românească a asigurărilor, demonstrând un angajament solid pentru dezvoltare durabilă în cadrul comunităților în care acționează.

Printre acțiunile ce vor fi dezvoltate în cadrul acestui proiect se numără sprijinirea programului România și UNESCO ARC peste timp – 65 de ani de la aderare ce cuprinde o serie de evenimente cu focus pe educație pentru o dezvoltare durabilă.

Primul eveniment a fost dedicat conferinței Educația fără frontiere pentru dezvoltare durabilă, organizată în perioada 24-25 septembrie 2021 la Teatrul Național București. În calitate de partener strategic, Asirom a prezentat Harta interactivă UNESCO, un proiect dedicat educației și promovării obiectivelor de patrimoniu ale României.

#asirompentrucultura