Concurs pentru angajați

30 de ani alături de angajații noștri
Asirom a fost dintotdeauna asiguratorul românilor, mereu alături de oameni.

Obiectivul nostru a fost mereu să răspundem tuturor cerințelor clienților noștri și să ținem pasul cu timpul. Astfel, Asirom este contemporan, folosește tehnologia în folosul său și al clienților, fără a-și uita originile, construiește și inovează mereu, folosindu-se de rădăcinile puternice a celor 30 de ani de experientă.

Dar ceea ce face din Asirom un partener valoros sunt oamenii săi. Angajații Asirom reprezintă fundația companiei și cea mai valoroasă resursă de cunoștințe, dedicare și profesionalism. Oamenii din Asirom construiesc zi de zi valoare, definind o companie de top în România, mereu orientată spre viitor.

În an aniversar, sărbătorim echipa Asirom printr-un concurs intern din seria “30 de gesturi pentru 30 de ani”. Fiecare provocare indeplinită te ajută să câștigi puncte și implicit, premii!
Provocarile vor consta în diferite acțiuni menite să contribuie la buna dispoziție și la antrenarea spiritului de echipă. Informațiile cu privire la noile provocări le primiți, ca de obicei, via e-mail, la data lansării.

Cum se acordă premiile?
· Colegii care acumulează minimum 15 puncte, se vor califica pentru premiile intermediare
· Dupa finalizarea provocărilor, colegii care au adunat minimum 30 de puncte, se califică pentru premiile finale
· Toti cei care se înscriu în concurs participând la minimum o activitate, vor fi înscriși automat în tombola finală cu premii speciale!
Pentru a urmări clasamentul,
descărcați lista participanților și
numărul de puncte acumulat