Programe de responsabilitate socială

Asirom sprijină programul de dresaj al câinilor ghid pentru persoanele nevăzătoare
Asirom Vienna Insurance Group sponsorizează fundația Light into Europe și susține persoanele cu dizabilități senzoriale prin intermediul acesteia.

Alături de partenerul Business Lease, una dintre cele mai importante companii din România în servicii de leasing operațional și gestionare a parcurilor auto, ne-am alăturat cauzei susținută de Light into Europe prin dotarea fundației cu o mașină utilitară complet asigurată. Cu ajutorul mașinii, fundația își va putea desfășura activitatea mai simplu și mai sigur, continuandu-și cu succes misiunea de a ajuta persoanele nevăzătoare și surde din România, punându-le la dispoziție câini ghid, dresați, pentru a oferi asistență celor cu dizabilități senzoriale.

„Fiind cea mai longevivă companie de asigurări din România, pe parcursul celor 30 de ani de activitate am fost implicați în multiple cauze prin programele noastre de Responsabilitate Socială Corporatistă. Suntem bucuroși că am putut ajuta fundația Light into Europe, sprijinind în acest fel persoanele cu dizabilități senzoriale pentru ca ei să poată beneficia de o existență independentă”, a declarat Cristian Ionescu, Președinte al Directoratului Asirom.

Această acțiune face parte dintr-o serie de proiecte Asirom pentru fapte bune, dedicate voluntariatului și sprijinirii comunității în care trăim.

#asirompentrufaptebune