2020

Asirom simplu sigur.
Familia Romania

Lumea s-a schimbat. Dar noi am rămas aceeași.

Asirom nu este doar un business. Asirom este despre oameni. Despre siguranță, pentru astăzi și viitor. Asirom este fiecare dintre noi. Planurile de viitor. Așteptarea. Bagajele creionate în memorie pentru emoția unei călătorii viitoare. Speranța. Bucuria de a fi acasă. Și cea de a-l avea pe „mâine”.

Poate acum, mai mult ca niciodată, ne temem de necunoscut, de incertitudine. Nu știm ce va fi mâine și nici ce ne rezervă viitorul. Dar va trebui să mergem mai departe. Și nu putem face asta decât împreună.

Din grijă pentru comunitatea în care trăim, Asirom a creat o poveste despre siguranța zilei de mâine. A tuturor celor dintre noi. Totul printr-o platformă care ne conectează, ne aduce mai aproape.

De Ziua Internatională a Donatorilor de Sânge lansăm Familia România, prima platformă care conectează posibili donatori de sânge, ce pot fi acolo unul pentru celălalt în caz de nevoie.

viziteaza website-ul >

Lumea s-a schimbat. Dar noi am rămas aceeași.

Oricine îndeplinește condițiile medicale poate deveni donator virtual și, la nevoie, poate ajuta donând sânge pentru noul membru al familiei sale din Familia România.

Pașii sunt simpli:
intri pe www.familiaromania.ro și te înregistrezi completând, printre altele, grupa de sânge și RH-ul. Pe baza acestor informații, platforma va pune în legătură doi utilizatori compatibili. Persoanele conectate se vor putea cunoaște prin intermediul chat-ului și doar în cazul în care unul dintre ei are nevoie de sânge, celălalt poate dona în numele lui, la cel mai apropiat centru de transfuzie din țară. Iar dacă unul dintre cei doi nu poate dona în acel moment, o întreagă comunitate este gata să vină în ajutor.

Implicarea Asirom vine în contextul digitalizării continue a companiei din ultimii ani și a dorinței de a folosi tehnologia și în susținerea comunității. Astfel, ne-am folosit know-how-ul în dezvoltarea acestei platforme de responsabilitate socială care își propune să creeze o legătură strânsă între utilizatorii ei, punând bazele unei comunități precum o mare familie, gata să fie oricând acolo pentru membrii ei.

Aceasta nu este o poveste despre donat sânge. Ci despre a nu avea nevoie de asta.
Nu ne propunem să reparăm sistemul medical. În schimb, oferim o alternativă. Oferim grijă. Oferim o plasă de siguranță, cum am făcut zi de zi în ultimii 30 de ani. Familia Asirom se extinde.

Începând de duminică, 14 iunie, intră pe www.familiaromania.ro, înscrie- te și găsește-ți noul membru al familiei tale. Spune-le și celor dragi despre proiectul nostru și ajută-ne să mărim familia.

Următește și sustine campania noastră pe pagina de Facebook Asirom, Linkedin Asirom Vienna Insurance Group și contul de Instagram Familia Romania.

Bun venit în familie! Familia România.

Descopera toate campaniile Asirom