Despre asigurare
Vrei sa ai mereu grija de familia ta. Le amintesti sa nu plece fara umbrela, ii ingrijesti cand sunt raciti si esti mereu acolo cu un sfat si un zambet. Alege sa ii protejezi si in caz de neprevazut.

Asigurarea facultativa de accidente Protect Asig de la Asirom are grija de tine si de familia ta, oferindu-va protectie in caz de accident.
Cui se adreseaza asigurarea
Protect Asig se adreseaza persoanelor fizice, cu varsta de peste 16 ani, si membrilor familiei (cu varsta de peste 5 ani).

Avantajele asigurarii

01. Iti poti personaliza asigurarea

Protect Asig de la Asirom este un produs de asigurare flexibil, ce poate fi personalizat nevoilor tale. Astfel, pachetul de baza cuprinde riscul de deces din accident ori invaliditate permanenta, totala sau partiala, din accident, iar suplimentar, pot fi acoperite fracturi, arsuri ori invaliditate temporara din accident.

02. Pot fi asigurati sportivii

Protect Asig include in asigurare si sportivi, profesionisti sau amatori.

03. Iti poti alege valabilitatea asigurarii

Asigurarea de accidente poate fi incheiata pe o perioada de 3 pana la 24 de luni, iar plata indemnizatiilor in caz de accident este zilnica, atat pentru spitalizare, cat si pentru covalescenta.

Intrebari frecvente

Protect Asig se adreseaza persoanelor fizice, cu varsta de peste 16 ani, si membrilor familiei (cu varsta de peste 5 ani).

Asigurarea Protect Asig Forte asigura urmatoarele riscuri de baza: deces din accident, invaliditate permanenta, totala sau partiala, din accident.
Optional se pot asigura si urmatoarele riscuri: fracturi din accident, arsuri din accident, invaliditate temporara urmare a unui accident.

Asigurarea Protect Asig Forte nu asigura: decesul, invaliditatea permanenta, fracturile, arsurile si invaliditatea temporara, rezultate / survenite in afara unui accident; invaliditatea temporara din accident care nu a necesitat spitalizare; invaliditatea permanenta preexistenta contractului de asigurare; nu este considerata spitalizare perioada de recuperare in case de odihna, institute de geriatrie, sanatorii etc.; persoane care nu au cetatenie Romana sau rezidenta in Romania.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99
Cere oferta

Informatii utile

Polita de asigurare - ce inseamna, de cate tipuri este si cum sa alegi cea mai buna firma de asigurari

Politele de asigurare au devenit un lucru obisnuit in viata multor persoane, insa exista tineri care nu s-au mai intalnit cu acest concept pana nu si-au achizitionat propria masina sau o locuinta. De

citeşte mai mult
Regie proprie pentru repararea autoturismelor asigurate obligatoriu sau facultativ

Asigurarea RCA este obligatorie pentru rezolvarea problemelor care pot aparea in calatoriile cu autoturismul, despagubind daunele provocate unui tert, dar, pentru largirea paletei de riscuri ...

citeşte mai mult
In cat timp primesti banii de la asigurari si cum ii obtii?

Atunci cand iti faci o asigurare, trebuie sa stii de la bun inceput in cat timp vei primi sumele, atunci cand se produce o dauna sau are loc un eveniment care intra in contractul aferent acesteia.

citeşte mai mult
Termenul de solutionare a dosarului de dauna RCA: ce trebuie sa stii despre momentele care au loc dupa un accident auto

Oricat de atent ai fi la volanul masinii tale, exista oricand posibilitatea ca un alt sofer neatent sa te loveasca si sa produca un accident. Desi nu vrei sa te gandesti la un astfel de scenariu ...

citeşte mai mult