Despre asigurare

Vrei sa ai mereu grija de familia ta. Le amintesti sa nu plece fara umbrela, ii ingrijesti cand sunt raciti si esti mereu acolo cu un sfat si un zambet. Alege sa ii protejezi si in caz de neprevazut.

Asigurarea facultativa de accidente Protect Asig de la Asirom are grija de tine si de familia ta, oferindu-va protectie in caz de accident.

Cui se adreseaza asigurarea

Protect Asig se adreseaza persoanelor fizice, cu varsta de peste 16 ani, si membrilor familiei (cu varsta de peste 5 ani).

Avantajele asigurarii

01. Iti poti personaliza asigurarea

Protect Asig de la Asirom este un produs de asigurare flexibil, ce poate fi personalizat nevoilor tale. Astfel, pachetul de baza cuprinde riscul de deces din accident ori invaliditate permanenta, totala sau partiala, din accident, iar suplimentar, pot fi acoperite fracturi, arsuri ori invaliditate temporara din accident.

02. Pot fi asigurati sportivii

Protect Asig include in asigurare si sportivi, profesionisti sau amatori.

03. Iti poti alege valabilitatea asigurarii

Asigurarea de accidente poate fi incheiata pe o perioada de 3 pana la 24 de luni, iar plata indemnizatiilor in caz de accident este zilnica, atat pentru spitalizare, cat si pentru covalescenta.

Intrebari frecvente

Protect Asig se adreseaza persoanelor fizice, cu varsta de peste 16 ani, si membrilor familiei (cu varsta de peste 5 ani).

Asigurarea Protect Asig Forte asigura urmatoarele riscuri de baza: deces din accident, invaliditate permanenta, totala sau partiala, din accident.
Optional se pot asigura si urmatoarele riscuri: fracturi din accident, arsuri din accident, invaliditate temporara urmare a unui accident.

Asigurarea Protect Asig Forte nu asigura: decesul, invaliditatea permanenta, fracturile, arsurile si invaliditatea temporara, rezultate / survenite in afara unui accident; invaliditatea temporara din accident care nu a necesitat spitalizare; invaliditatea permanenta preexistenta contractului de asigurare; nu este considerata spitalizare perioada de recuperare in case de odihna, institute de geriatrie, sanatorii etc.; persoane care nu au cetatenie Romana sau rezidenta in Romania.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99

Cere oferta

Informatii utile

Ce inseamna RCA? Informatii pe care ar fi bine sa le stii despre acest tip de asigurare

Orice autovehicul care se deplaseaza pe drumurile publice trebuie sa aiba asigurare. Asigurarea auto RCA este obligatorie, iar in lipsa acesteia, folosirea autovehicului devine ilegala. Afla ...

citeşte mai mult

Asigurarile - Cum inchei o asigurare si cate tipuri de asigurari exista

Dat fiind faptul ca exista multiple moduri prin care viata de zi cu zi poate fi perturbata de diverse evenimente neplacute, achizitionarea unei asigurari in Romania este foarte importanta.

citeşte mai mult

Accidentul rutier - Cei mai importanti pasi de urmat pentru recuperarea pagubelor

Nimeni nu isi doreste sa treaca prin experienta unui accident rutier – totusi, frecventa cu care se intampla astfel de evenimente este destul de mare. Principalele cauze ale accidentelor sunt ...

citeşte mai mult

Asigurarea CASCO - ce este si de ce este necesara pentru fiecare autoturism!

Foarte multe persoane se intreaba daca asigurarea casco este obligatorie, insa raspunsul este nu. Ea este complet facultativa pentru soferi, insa reprezinta un avantaj foarte mare pentru ...

citeşte mai mult