Asirom şi Comisia Naţională a României pentru UNESCO încheie un parteneriat strategic pentru educaţie, cultură și științe.
Asirom şi Comisia Naţională a României pentru UNESCO anunţă încheierea unui parteneriat strategic în cadrul căruia cele două instituţii vor derula acțiuni comune de promovare a valorilor românești în domeniile educației, științei și culturii.
Parteneriatul strategic încheiat punctează aniversarea a 65 de ani de prezență a României în UNESCO și 30 de ani de activitate Asirom în România, demonstrând un angajament solid pentru dezvoltare durabilă în cadrul comunităților în care acționează.
“Suntem cea mai longevivă companie de asigurări din România, o instituție cu ADN românesc, bine ancorată în activitatea comunitară. De-a lungul celor 30 de ani de activitate, ne-am implicat cu responsabilitate în susținerea proiectelor care pot educa și îmbogăți comunitatea prin cultură, știință și activități sociale. Suntem un susținător activ al valorilor românești, al tradițiilor și patrimoniului care transcend generațiile trecute și pe cele viitoare. Parteneriatul cu Comisia Naţională a României pentru UNESCO deschide noi perspective pentru initiaţivele viitoare de susținere și implicare în dezvoltarea durabilă a comunității în care trăim și lucrăm, împreună.”
a declarat Cristian Ionescu, Președinte al Directoratului Asirom VIG.