Asirom Vienna Insurance Group, cea mai longeviva companie de asigurari din Romania, lanseaza o noua asigurare de sanatate pentru calatoriile in strainatate.
Produsul de asigurare este unul simplu, cu doua pachete de acoperiri disponibile, iar noutatea adusa de Easy Travel este ca polita se poate salva direct pe telefonul mobil, in aplicatia wallet pentru IOS si Android.
Fiecare asigurare de calatorie emisa are un QR code pe care il poti scana, iar cu ajutorul acestuia polita este transformata intr-un wallet card si salvata pe orice dispozitiv IOS sau Android. Astfel, ai mereu la indemana polita de calatorie, precum si toate informatiile de contact utile in caz de dauna, aflate pe spatele cardului virtual.
Noua asigurare de calatorie are doua pachete de acoperire: pachetul SIMPLU, cu o suma asigurata de 30.000 euro care include asistenta medicala de urgenta, transport cu ambulanta si tratament stomatologic, si pachetul SIGUR, cu suma asigurata la alegere, 50.000 sau 100.000 euro, si extra acoperiri precum intarzierea sau pierderea bagajelor, furtul documentelor, intarzierea zborului si raspundere civila.
Cu Easy Travel poti alege sa fii asigurat atunci cand practici sporturi recreative sau de agrement (ski, surf, mountainbike, etc), iar pentru situatii neprevazute ai clauza storno de anulare a calatoriei.