Asirom Vienna Insurance Group, cea mai longevivă companie din industria de asigurări din România, lansează un program de burse de studiu, în parteneriat cu Academia de Studii Economice din București.
Cu ocazia aniversării a 30 de ani de activitate, Asirom lansează o nouă strategie de responsabilitate socială corporatistă, unul dintre pilonii principali fiind investiția în educație. Astfel, în cadrul proiectului #asirompentrueducatie, a fost dezvoltat programul de burse de merit L-earn Asirom, dedicat studenților din cadrul facultăților de profil.
Împreună cu Academia de Studii Economice din București, prin Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori, Asirom a pus bazele unui program complex de susținere financiara pentru excelența în educație, precum și a unui program de internship în cadrul companiei. Studenții din cadrul Facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori cu cele mai bune rezultate în anul universitar 2021 – 2022, vor fi recompensați cu 3 burse de merit în valoare de 5.000 lei fiecare, pentru a-i susține în parcursul lor educațional și a le răsplăti eforturile.