Oameni, excursie, mare, munte, Asirom.ro

Dupa o perioada aglomerata in care ai avut de rezolvat diverse lucruri la locul de munca si nu numai, a sosit perioada mult asteptata, vacanta. Daca deja ti-ai ales destinatia favorita pentru excursia din acest an, va trebui sa tii cont de mai multe detalii esentiale pentru ca vacanta ta sa fie reusita. De aceea, noi ne-am gandit sa concepem o lista cu tot ceea ce trebuie sa faci pentru a te pregati corespunzator. In felul acesta, vei evita eventualele situatii neplacute, cauzate de lipsa anumitor lucruri absolut necesare pentru o excursie excelenta.

1. Ce sa faci inainte de a pleca in vacanta: Lucruri pe care trebuie sa le faci pentru a evita situatiile neplacute

Stim ca te-ai gandit din timp la tot ceea ce ti-ar putea fi util in perioada vacantei mult asteptate. Insa, din varii motive, se poate intampla sa omiti anumite detalii esentiale. De aceea, noi ti-am pregatit o lista ce contine lucrurile pe care trebuie sa le faci inainte de a pleca in vacanta, pentru a evita situatiile neplacute.

Articole excursie, aparat foto, ochelari, caiet, harta, Asirom.ro
  • Pregateste-ti din timp asigurarea de calatorie, pentru mai multa siguranta si confort!

Vacanta nu a fost niciodata mai reusita decat atunci cand ai beneficiat si de asigurarea de calatorie pe tot parcursul acesteia. Pentru ca totul este imprevizibil, ne-am gandit atat la nevoile tale, cat si la siguranta ta si, iti recomandam asigurarea de calatorie Easy Travel sau Arosan Forte, iar totul va fi simplu si sigur! Asa ca, pentru o excursie organizata in strainatate, aceste tipuri de asigurare de sanatate te vor proteja in caz ca vei intampina diverse situatii neplacute. Cu asigurarea de calatorie potrivita pentru tine, te vei putea bucura de excursia mult dorita, in deplina siguranta! In plus, vei beneficia de asistenta din partea asiguratorului 24/7 pe toata perioada asigurarii de calatorie.

Asigurare, laptop, Asirom.ro
  • Asigura-te ca ai activat roaming-ul, pentru o excursie petrecuta in strainatate!

Telefonul mobil este un articol indispensabil, cu atat mai mult cand pleci in vacanta, atat in tara, cat si in strainatate. Desigur, in cazul in care ai ales sa iti petreci excursia in strainatate, va fi necesar sa suni la compania de telefonie mobila la care ai abonament, pentru a-ti activa roaming-ul ce iti va permite sa folosesti telefonul oriunde te-ai afla.

  • Verifica daca pasaportul mai este valabil sau daca ai nevoie de viza!

Verificarea valabilitatii pasaportului este un criteriu foarte important atunci cand ti-ai ales ca destinatie o tara in care iti este necesar. De asemenea, in cazul in care vrei sa vizitezi o tara ce se afla in afara Uniunii Europene, va trebui sa intrebi la ambasada tarii respective daca ai nevoie de viza.

Harta, avion, excursie, Asirom.ro

2. Tips & Tricks pentru o vacanta reusita

Acum ca te-ai asigurat ca detaliile mentionate anterior sunt puse la punct, avem pentru tine si o lista cu sfaturi si trucuri pentru ca vacanta ta sa fie una reusita, cu experiente de neuitat:

  • Nu uita sa adaugi in bagaj aparatele electronice precum: telefonul mobil, aparatul de fotografiat sau camera video, castile si boxa portabila!;
  • Nu pleca in excursie fara asigurarea de calatorie, deoarece sanatatea si siguranta ta sunt prioritare!;
  • Fa-ti o lista cu obiectivele turistice pe care iti doresti sa le vizitezi, in cazul acesta, o harta iti va fi foarte utila!;
  • Activeaza-ti roamingul pentru a putea folosi telefonul in strainatate!;
  • Alege hainele care iti vor fi necesare in functie de anotimp, vreme, locurile pe care le vei vizita;
  • Ia cu tine o trusa care sa contina articole de prim ajutor sau de necesitate.

Acestea au fost cateva sfaturi esentiale care iti vor fi de folos pe parcursul excursiei tale si iti vor garanta ca aceasta va fi reusita si de neuitat!

Harta, excursie, femeie, Asirom.ro

In concluzie, cu o organizare facuta din timp, te vei putea bucura de o excursie minunata! Nu ezita sa verifici beneficiile pe care ti le ofera asigurarile noastre de calatorile, pentru mai multa siguranta si confort pe tot parcursul excursiei tale! Iti dorim vacanta placuta!

Sursa foto: Pixabay.com, Pexels.com.