Despre asigurare

Prima zi de scoala, examenul de capacitate, balul bobocilor. Sunt emotii si amintiri de nepretuit din viata unui elev. Odata cu acestea vin insa si prima dezamagire pentru o nota mica la matematica, o accidentare la ora de sport sau un eveniment neprevazut.

Stim ca vrei sa iti stii copilul in siguranta, motiv pentru care am dezvoltat asigurarea facultativa a prescolarilor, elevilor si studentilor, Educational Asig Plus de la Asirom.

Cui se adreseaza asigurarea

Educational Asig Plus se adreseaza prescolarilor, elevilor sau studentilor care frecventeaza cursurile organizate ale unei institutii de educatie / invatamant, acreditata sa functioneze in sistem public sau privat, si care sunt cetateni romani sau de alta cetatenie, dar cu domiciliul sau rezidenta in Romania, cu varsta de minimum 5 ani.

Contractul de asigurare poate fi incheiat de catre parinti, tutore, ori direct de catre student sau de institutia de educatie / invatamant.

Avantajele asigurarii

01. Te bucuri de un pachet integral de asigurare

Asigurarea de accidente Educational Asig Plus ofera un pachet complet de riscuri acoperite, de la fracturi, arsuri ori invaliditate temporara din accident, pana la invaliditate permanenta ori deces din accident.

02. Beneficiezi de raspundere civila

Pentru ca nu vrem sa ai grija financiara a platii despagubirilor, Educational Asig Plus are inclusa in pachet si raspundere civila legala ca urmare a avarierii ori distrugerii din culpa asiguratului a unor bunuri patrimoniale care apartin unitatii de educatie / invatamant pe care acesta o frecventeaza ori taberelor organizate prin aceste unitati.

03. Iti poti personaliza asigurarea

Gandit ca un produs de asigurare flexibil, Educational Asig Plus ofera posibilitatea de a include in acelasi contract de asigurare grupuri de prescolari, elevi sau studenti si copii legimitati la cluburi sportive, iar durata de asigurare variaza de la 3 la 12 luni, la alegerea contractantului.

Intrebari frecvente

Asigurarea facultativa Educational Asig Plus se adreseaza prescolarilor, elevilor si studentilor, iar contractul de asigurare poate fi incheiat de catre parinti, tutore ori direct de catre student sau de institutia de educatie / invatamant.

Asigurarea Educational Asig Plus asigura urmatoarele riscuri: deces din accident, invaliditate permanenta, totala sau partiala, din accident, fracturi din accident, arsuri din accident, invaliditate temporară urmare a unui accident, raspundere civila legala ca urmare a avarierii ori distrugerii din culpa asiguratului a unor bunuri patrimoniale care aparțin unitatii de educatie / invatamant pe care acesta o frecventeaza ori patrimoniului taberelor.

Asigurarea Educational Asig Plus nu asigura:
• decesul, invaliditatea permanenta, fracturile, arsurile si invaliditatea temporara rezultate in urma altor evenimente in afara unui accident
• invaliditatea temporara din accident care nu a necesitat spitalizare
• invaliditatea permanentă preexistenta contractului de asigurare
• nu este considerata spitalizare perioada de recuperare in case de odihna, institute de geriatrie, sanatorii etc.
• avarierea ori distrugerea din culpa asiguratului a unor bunuri patrimoniale care nu aparțin unitatii de educatie / invatamant pe care acesta o frecventeaza, ori patrimoniului taberelor organizate prin aceste unitati
• persoane care nu au cetatenie Romana sau rezidenta in Romania.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99

Cere oferta

Informatii utile

Ce inseamna RCA? Informatii pe care ar fi bine sa le stii despre acest tip de asigurare

Orice autovehicul care se deplaseaza pe drumurile publice trebuie sa aiba asigurare. Asigurarea auto RCA este obligatorie, iar in lipsa acesteia, folosirea autovehicului devine ilegala. Afla ...

citeşte mai mult

Asigurarile - Cum inchei o asigurare si cate tipuri de asigurari exista

Dat fiind faptul ca exista multiple moduri prin care viata de zi cu zi poate fi perturbata de diverse evenimente neplacute, achizitionarea unei asigurari in Romania este foarte importanta.

citeşte mai mult

Accidentul rutier - Cei mai importanti pasi de urmat pentru recuperarea pagubelor

Nimeni nu isi doreste sa treaca prin experienta unui accident rutier – totusi, frecventa cu care se intampla astfel de evenimente este destul de mare. Principalele cauze ale accidentelor sunt ...

citeşte mai mult

Asigurarea CASCO - ce este si de ce este necesara pentru fiecare autoturism!

Foarte multe persoane se intreaba daca asigurarea casco este obligatorie, insa raspunsul este nu. Ea este complet facultativa pentru soferi, insa reprezinta un avantaj foarte mare pentru ...

citeşte mai mult