Despre asigurare
Prima zi de scoala, examenul de capacitate, balul bobocilor. Sunt emotii si amintiri de nepretuit din viata unui elev. Odata cu acestea vin insa si prima dezamagire pentru o nota mica la matematica, o accidentare la ora de sport sau un eveniment neprevazut.

Stim ca vrei sa iti stii copilul in siguranta, motiv pentru care am dezvoltat asigurarea facultativa a prescolarilor, elevilor si studentilor, Educational Asig Plus de la Asirom.

Cui se adreseaza asigurarea
Educational Asig Plus se adreseaza prescolarilor, elevilor sau studentilor care frecventeaza cursurile organizate ale unei institutii de educatie / invatamant, acreditata sa functioneze in sistem public sau privat, si care sunt cetateni romani sau de alta cetatenie, dar cu domiciliul sau rezidenta in Romania, cu varsta de minimum 5 ani.

Contractul de asigurare poate fi incheiat de catre parinti, tutore, ori direct de catre student sau de institutia de educatie / invatamant.

Avantajele asigurarii

01. Te bucuri de un pachet integral de asigurare

Asigurarea de accidente Educational Asig Plus ofera un pachet complet de riscuri acoperite, de la fracturi, arsuri ori invaliditate temporara din accident, pana la invaliditate permanenta ori deces din accident.

02. Beneficiezi de raspundere civila

Pentru ca nu vrem sa ai grija financiara a platii despagubirilor, Educational Asig Plus are inclusa in pachet si raspundere civila legala ca urmare a avarierii ori distrugerii din culpa asiguratului a unor bunuri patrimoniale care apartin unitatii de educatie / invatamant pe care acesta o frecventeaza ori taberelor organizate prin aceste unitati.

03. Iti poti personaliza asigurarea

Gandit ca un produs de asigurare flexibil, Educational Asig Plus ofera posibilitatea de a include in acelasi contract de asigurare grupuri de prescolari, elevi sau studenti si copii legimitati la cluburi sportive, iar durata de asigurare variaza de la 3 la 12 luni, la alegerea contractantului.

Intrebari frecvente

Asigurarea facultativa Educational Asig Plus se adreseaza prescolarilor, elevilor si studentilor, iar contractul de asigurare poate fi incheiat de catre parinti, tutore ori direct de catre student sau de institutia de educatie / invatamant.

Asigurarea Educational Asig Plus asigura urmatoarele riscuri: deces din accident, invaliditate permanenta, totala sau partiala, din accident, fracturi din accident, arsuri din accident, invaliditate temporară urmare a unui accident, raspundere civila legala ca urmare a avarierii ori distrugerii din culpa asiguratului a unor bunuri patrimoniale care aparțin unitatii de educatie / invatamant pe care acesta o frecventeaza ori patrimoniului taberelor.

Asigurarea Educational Asig Plus nu asigura:
• decesul, invaliditatea permanenta, fracturile, arsurile si invaliditatea temporara rezultate in urma altor evenimente in afara unui accident
• invaliditatea temporara din accident care nu a necesitat spitalizare
• invaliditatea permanentă preexistenta contractului de asigurare
• nu este considerata spitalizare perioada de recuperare in case de odihna, institute de geriatrie, sanatorii etc.
• avarierea ori distrugerea din culpa asiguratului a unor bunuri patrimoniale care nu aparțin unitatii de educatie / invatamant pe care acesta o frecventeaza, ori patrimoniului taberelor organizate prin aceste unitati
• persoane care nu au cetatenie Romana sau rezidenta in Romania.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99
Cere oferta

Informatii utile

Polita de asigurare - ce inseamna, de cate tipuri este si cum sa alegi cea mai buna firma de asigurari

Politele de asigurare au devenit un lucru obisnuit in viata multor persoane, insa exista tineri care nu s-au mai intalnit cu acest concept pana nu si-au achizitionat propria masina sau o locuinta. De

citeşte mai mult
Regie proprie pentru repararea autoturismelor asigurate obligatoriu sau facultativ

Asigurarea RCA este obligatorie pentru rezolvarea problemelor care pot aparea in calatoriile cu autoturismul, despagubind daunele provocate unui tert, dar, pentru largirea paletei de riscuri ...

citeşte mai mult
In cat timp primesti banii de la asigurari si cum ii obtii?

Atunci cand iti faci o asigurare, trebuie sa stii de la bun inceput in cat timp vei primi sumele, atunci cand se produce o dauna sau are loc un eveniment care intra in contractul aferent acesteia.

citeşte mai mult
Termenul de solutionare a dosarului de dauna RCA: ce trebuie sa stii despre momentele care au loc dupa un accident auto

Oricat de atent ai fi la volanul masinii tale, exista oricand posibilitatea ca un alt sofer neatent sa te loveasca si sa produca un accident. Desi nu vrei sa te gandesti la un astfel de scenariu ...

citeşte mai mult