De ce Educational Asig Forte?

Prima zi de scoala, examenul de capacitate, balul bobocilor. Sunt emotii si amintiri de nepretuit din viata unui elev. O data cu acestea vin insa si prima dezamagire pentru o nota mica la matematica, o accidentare la ora de sport sau un eveniment neprevazut

Stim ca vrei sa iti stii copilul meu in siguranta, motiv pentru care am dezvoltat asigurarea facultativa a prescolarilor, elevilor si studentilor, Educational Asig Plus de la Asirom.

Stim ca vrei sa iti stii copilul meu in siguranta, motiv pentru care am dezvoltat asigurarea facultativa a prescolarilor, elevilor si studentilor, Educational Asig Plus de la Asirom.

Educational Asig Plus se adreseaza prescolarilor, elevilor sau studentilor care frecventeaza cursurile organizate ale unei institutii de educatie / invatamant, acreditata sa functioneze in sistem public sau privat, si care sunt cetateni romani sau de alta cetatenie, dar cu domiciliul sau rezidenta in Romania, cu varsta de minimum 5 ani.

Contractul de asigurare poate fi incheiat de catre parinti, tutore, ori direct de catre student sau de institutia de educatie / invatamant.

Descarca documentul de Informare cu privire la asigurarea facultativa Educational Asig Forte.

Avantaje

Asigurarea de accidente Educational Asig Plus ofera un pachet complet de riscuri acoperite, de la fracturi, arsuri ori invaliditate temporara din accident, pana la invaliditate permanenta ori deces din accident.
Accidentele care implica bunuri materiale pot aparea oricand.
Pentru ca nu vrem sa ai grija financiara a platii despagubirilor, Educational Asig Plus are inclusa in pachet si raspundere civila legala ca urmare a avarierii ori distrugerii din culpa asiguratului a unor bunuri patrimoniale care apartin unitatii de educatie / invatamant pe care acesta o frecventeaza ori taberelor organizate prin aceste unitati.

Gandit ca un produs de asigurare flexibil, Educational Asig Plus ofera posibilitatea de a include in acelasi contract de asigurare grupuri de prescolari, elevi sau studenti si copii legimitati la cluburi sportive, iar durata de asigurare variaza de la 3 la 12 luni, la alegerea contractantului.

Asigurarea facultativa a prescolarilor, elevilor si studentilor

Ești interesat?