Despre asigurare

Transportul este una dintre activitatile practicate zi fiecare zi. Indiferent de mijlocul de transport ales, rutier, pe apa sau aerian, principala preocupare este siguranta pasagerilor.

La Asirom avem grija de afacerea ta si de siguranta pasagerilor cu Arotrans Forte, asigurarea facultativa de accidente a pasagerilor.

Arotrans Forte de la Asirom este un produs de asigurare dedicat societatilor de transport persoane, precum si detinatorilor de mijloace de transport, si acopera evenimentele neplacute care se pot petrece pe drumurile publice, astfel incat pasagerii sa fie protejati in caz de neprevazut.

Arotrans Forte protejeaza calatorul atat pe perioada transportului, cat si atunci cand se afla in incinta statiei / autogarii, inainte cu o ora de momentul plecarii mijlocului de transport si dupa o ora de la sosirea la destinatie.

Cui se adreseaza asigurarea

Arotrans Forte se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice in calitate de pasageri indiferent de mijlocul de transport ales, rutier, pe apa sau aerian.

Avantajele asigurarii

01. Beneficiezi de protectie extinsa

Asigurarea facultativa de accidente a pasagerilor de la Asirom ofera protectie fiecarui calator in caz de:
• Deces ori invaliditate permanenta, totala sau partiala, urmare a unui accident
• Cheltuieli medicale necesare tratarii invaliditatii permanente ca urmare a unui accident
• Fracturi, arsuri, invaliditate temporara din accident
• Avarierea, distrugerea sau pierderea bagajelor si a bunurilor aflate asupra persoanei accidentate
• Cheltuieli ocazionate de transportul persoanei decedate, ca urmare a unui accident

02. Ai bunurile asigurate

Atat persoanele transportate, cat si bunurile acestora sunt protejate in caz de accident. Asigurarea Arotrans Forte acopera si avarierea, distrugerea sau pierderea bagajelor si a bunurilor aflate asupra persoanei accidentate.

03. Iti poti personaliza asigurarea

Arotrans Forte raspunde nevoilor tale de asigurare, polita putand fi incheiata pe o perioada de la 3 pana la 12 luni. Mai mult, sunt incluse in asigurare atat conducatorul mijlocului de transport, cat si personalul insotitior, pentru firmele de transport.

Intrebari frecvente

Arotrans Forte se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice in calitate de pasageri indiferent de mijlocul de transport ales, rutier, pe apa sau aerian.

Asigurarea Arotrans Forte asigura urmatoarele riscuri de baza: deces din accident si invaliditate permanenta, totala sau partiala, din accident.
Se pot asigura suplimentar si urmatoarele: cheltuieli medicale necesare tratarii invaliditatii permanente, rezultate in urma unui accident; fracturi din accident; arsuri din accident; invaliditate temporara urmare a unui accident; avarierea, distrugerea sau pierderea bagajelor si a bunurilor aflate asupra persoanei accidentate; cheltuieli ocazionate de transportul persoanei decedate ca urmare a unui accident, pana la locul de inhumare.

Arotrans Forte nu asigura urmatoarele:
- riscurile incluse în contract, rezultate / survenite in afara unui accident
- invaliditatea temporară din accident care nu a necesitat spitalizare
- invaliditatea permanentă preexistenta contractului de asigurare
- nu este considerata spitalizare perioada de recuperare in case de odihna, institute de geriatrie, sanatorii, etc.
- persoane care nu au cetatenie Romana sau rezidenta în Romania
- accidentarea persoanelor aflate in afara mijlocului de transport
- urmatoarele bunuri: banii, hartiile de valoare, documentele, registrele sau titlurile, actele, manuscrisele, obiectele de valoare artistica, stiintifica sau istorica, pietre scumpe, obiecte de platina, aur sau argint, marcile postale si altele asemenea.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99

Cere oferta

Informatii utile

Ce inseamna RCA? Informatii pe care ar fi bine sa le stii despre acest tip de asigurare

Orice autovehicul care se deplaseaza pe drumurile publice trebuie sa aiba asigurare. Asigurarea auto RCA este obligatorie, iar in lipsa acesteia, folosirea autovehicului devine ilegala. Afla ...

citeşte mai mult

Asigurarile - Cum inchei o asigurare si cate tipuri de asigurari exista

Dat fiind faptul ca exista multiple moduri prin care viata de zi cu zi poate fi perturbata de diverse evenimente neplacute, achizitionarea unei asigurari in Romania este foarte importanta.

citeşte mai mult

Accidentul rutier - Cei mai importanti pasi de urmat pentru recuperarea pagubelor

Nimeni nu isi doreste sa treaca prin experienta unui accident rutier – totusi, frecventa cu care se intampla astfel de evenimente este destul de mare. Principalele cauze ale accidentelor sunt ...

citeşte mai mult

Asigurarea CASCO - ce este si de ce este necesara pentru fiecare autoturism!

Foarte multe persoane se intreaba daca asigurarea casco este obligatorie, insa raspunsul este nu. Ea este complet facultativa pentru soferi, insa reprezinta un avantaj foarte mare pentru ...

citeşte mai mult