Despre asigurare
Lasa-i pe clientii tai sa-si organizeze traseul la muzee si obiective turistice. Tu ai grija sa fie sanatosi si sa se bucure de vacanta oferindu-le asigurarea de sanatate Holiday Plus.

Holiday Plus este asigurarea de sanatate care le ofera turistilor tai acces la servicii medicale in cazul unei imbolnaviri sau al unui accident.

Pentru intreaga durata a sejurului, toti cei cazati pot accesa prin serviciul de Telemedicina consultatii medicale de specialitate. Suplimentar sunt asigurati în cazul unei spitalizari sau interventii chirurgicale.
Cui se adreseaza asigurarea
Unitatilor de cazare acreditate cu minimum 15 camere si care vor sa le ofere celor cazati acces la servicii medicale in cazul unei imbolnaviri sau al unui accident. Acoperirile suplimentare pentru spitalizare si interventii chirurgicale sunt valabile doar pentru cetatenii romani sau cu drept de sedere in Romania.

Esti interesat?

cere oferta

Simplu si rapid

serviciu de telemedicina
Avantajele asigurarii
01. Oferi acces Ia servicii medicale tuturor celor cazati

Sejurul poate fi placut chiar si atunci cand apar problemele de sanatate. Cel mic nu se simte bine ? Parintele poate discuta cu medicul pediatru fara a fi nevoie de deplasarea Ia o unitate medicala. Probleme cu stomacul? Se pot rezolva printr-o discutie cu medicul gastroenterolog fara drumuri si fara batai de cap.

02. Oferi servicii suplimentare sau conexe facilitatilor pe care le ai deja

Oferi acces la servicii de fitness dar nu poti asigura un trainer dedicat? Aici te ajutam noi intrucat asigurarea ofera clientilor tai acces la pachetul Wellness. Asta inseamna ca pe intreaga durata a sejurului pot discuta si avea un plan de antrenament recomandat de un instructor de fitness. Suplimentar au acces si la nutritionist. Pot beneficia de plan de dieta personalizat si de monitorizarea acestuia.

03. Cost sustenabil si servicii cu impact in fidelizarea celor cazati

Costul asigurarii se achita lunar si este per camera. Indiferent de numarul persoanelor cazate intr-o luna, costul ramane. Clientii vor alege sa-si petreaca sejurul acolo unde grija eventualelor probleme de sanatate poate fi rezolvata. Se ofera inclusiv acoperire pentru spitalizare si intervenții chirurgicale.

Intrebari frecvente

Contractul de asigurare se poate incheia pe o perioada de 3, 6 sau 12 luni. Contractele pe o perioada mai mare beneficiaza de un pret mai mic, iar plata primei se poate face lunar, trimestial, semestrial, anual sau integral.

Prima nu se plateste in functie de numarul persoanelor cazate, aceasta se plateste in functie de numarul de camera asigurat. Numarul camerelor eligibile este cel acreditat de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului.

Serviciile medicale pot fi accesate de fiecare turist incepand din momentul cazarii (check-in) si pana la finalul acesteia (check-out). Serviciile se acceseaza telefonic apeland 021 9127 – tasta 1.

Codul de acces va fi transmis in momentul emiterii politei de asigurare si va fi comunicat de unitatea de cazare catre fiecare turist cazat.

Nu este necesare transmiterea tabelelor cu persoanele cazate. Pentru emiterea politelor se vor transmite:
- Oferta si conditiile de asigurare semnate
- Copie CUI
- OP-ul cu plata ratei de asigurare

Turistii pot beneficia de consultatii medicale pentru urmatoarele specializari: Medicina Generala, Medicica Interna, Alergologie, Farmacie, Oftalmologie, Ginecologie, Dermatologie, Cardiologie, Endocrinologie, ORL, Urologie, Ortopedie, Gastroenterologie, Diabet si Boli Metabolice, Pediatrie, Kinetoterapie.
Alte specializari: Farmacie, Fitness
Acoperisi suplimentare:
Interventii chirurgicale din orice cauza: indemnizatie fixa 1.500 RON
Spitalizare din orice cauza in spital de stat: 75 RON/zi spitalizare pentru maxim 7 zile

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99
Cere oferta
Informatii utile
Termenul de deschidere a dosarului de dauna RCA - Informatii utile pentru soferi

Utilizarea diverselor autovehicule este o caracteristica a vietii moderne, acestea fiind esentiale, atat pentru deplasarile in interes personal, intre diverse puncte, cat si pentru activitati economic

citeşte mai mult
Am pierdut cheia de la masina – Solutii pentru a putea folosi autoturismul din nou

Alaturi de casa, pentru multe familii, masina este unul dintre cele mai importante bunuri. Fie ca o folosesti pentru drumul catre locul de munca, fie pentru cumparaturi si vacante, autoturismul...

citeşte mai mult
Evaluare risc seismic – Clase de risc, metode de expertiza si modalitati de asigurare

Riscul seismic cuantifica eventualele degradari si avarii care pot aparea in structura unei constructii, in urma unui cutremur. Astfel, in functie de gradul de risc existent, cladirea respectiva...

citeşte mai mult
Vacanta cu masina - ce trebuie sa ai in vedere pentru a planifica o vacanta cu autoturismul personal lipsita de griji

Faptul ca traim intr-un secol al tehnologiei si al vitezei nu mai este un lucru strain nimanui. In ziua de astazi, cand grijile specifice societatii moderne pot incepe sa para in anumite momente...

citeşte mai mult