Despre asigurare
Afacerea ta de succes are nevoie de oameni dedicati si investitie in resurse. Asirom iti vine in ajutor cu asigurarea de incendiu si alte riscuri Phoenix.

Phoenix te asigura pentru situatiile in care bunurile apartinand companiei tale sunt distruse sau furate, si iti ofera siguranta ca, in caz de dauna, vei beneficia de protectie financiara pentru investitia ta.

Este simplu sa te asiguri.
Cui se adreseaza asigurarea
Asigurarea Phoenix se poate incheia de catre orice persoana juridica care detine cladiri cu destinatii diverse, precum si continutul din aceastea (mobilier, utilaje, stocuri, etc), cat si de catre o persoana fizica autorizata sa-si desfasoare activitatea potrivit legislatiei in vigoare (notar public, cabinet de avocatura, etc.) ori persoana fizica care foloseste/ inchiriaza/ cedeaza in comodat o cladire/ apartament, in care se desfasoara o activitate lucrativa.
Cu asigurarea Phoenix de la Asirom poti asigura cladiri si alte constructii date in folosinta care au ca destinatie desfasurarea unor activitati economice, sociale sau culturale.
Avantajele asigurarii
01. Beneficiezi de cea mai buna protectie financiara

Stim cat de importante sunt investitiile in afacerea ta si avem grija ca toate bunurile materiale, cladirea si continutul din ea, sa fie asigurare la valoare de nou sau la valoare de piata.

02. Poti alege plata in rate

Polita ta de asigurare te ajuta sa iti organizezi bugetul la cele mai avantajoase tarife. Ai posibilitatea de plata a primelor de asigurare in rate egale sau poti beneficia de discount la plata integrala.

03. Iti personalizezi pachetul de asigurare

Asigurarea Phoenix poate fi configurata in functie de nevoile specifice afacerii tale, alegand doar clauzele suplimentare potrivite activitatii si riscurilor la care este expusa.

04. Esti protejat prin servicii complexe de reasigurare

Esti protejat si prin servicii complexe de reasigurare. Portofoliul asigurarilor CMR al Asirom Vienna Insurance Group S.A. este protejat de un contract automat de reasigurare incheiat cu VIG Re, reasigurator ce beneficiaza de rating-ul A+, acordat de Standard & Poor’s.

Pachete
Acoperire minima
cere oferta
Acoperire extinsa
cere oferta
Acoperire totala
cere oferta
Incendiu
Trasnet
Explozie
Caderea aparatelor de zbor
Cutremur
Grindina
Prabusire si / sau alunecare de teren
Avalanse de zapada, cadere accidentala de corpuri (stanci, copaci, stalpi, etc.)
Greutatea zapezii si / sau ghetii
Furtuna, uragan, vijelie, tornade
Inundatii si aluviuni provenind din revarsarea apelor de suprafata / precipitatii atmosferice temporare
Efecte directe ale ploii torentiale
Furt prin efractie (continut)
Acte de talharie (continut)
Vandalism
Boom sonic
Riscuri politice (greve, revolte si tulburari civile)
Acoperiri suplimentare
Spargere si crapare bunuri casabile
Asigurarea bunurilor mobile sau transportabile
Asigurarea instalatiilor electrice
Raspunderea chiriasului fata de proprietar
Daune la vecini
Scurgere accidentala a apei din sprinklere
Daune ca urmare a apei de conducta
Intreruperea activitatii prin care pot fi asigurate pierderile de profit brut cauzate de intreruperea temporara, partiala sau totala a activitatii, atunci cand aceasta este cauzata de evenimente acoperite prin Phoenix
Avarii accidentale la instalatiile care asigura functionalitatea cladirii
Furtul elementelor de constructie
Lucrari minore
Investitii noi
Asigurarea stocului de marfa refrigerata
Intrebari frecvente

Asigurarea Phoenix se poate incheia de catre orice persoana juridica care detine cladiri cu destinatii diverse, precum si continutul din aceastea (mobilier, utilaje, stocuri, etc), cat si de catre o persoana fizica autorizata sa-si desfasoare activitatea potrivit unor legi speciale (notar public, cabinet de avocatura, etc.) ori persoana fizica care foloseste/ inchiriaza/ cedeaza in comodat o cladire/ apartament, in care se desfasoara o activitate lucrativa.

Asigurarea Phoenix asigura avarierea sau distrugerea bunurilor asigurate (cladiri, alte constructii, bunuri aferente) ca urmare a producerii urmatoarelor riscuri:
• acoperire minima: incendiu, trasnet, explozie si caderi de avioane;
• acoperire extinsa: incendiu, trasnet, explozie si caderi de avioane, cutremur, inundatie, alunecare/ prabusire de teren, furtuna, vijelie, uragan, tornada, grindina, ploaie torentiala, greutatea stratului de zapada si/ sau a ghetii, avalanse de zapada;
• acoperire cuprinzatoare: incendiu, trasnet, explozie si caderi de avioane, cutremur, inundatie, alunecare/ prabusire de teren, furtuna, vijelie, uragan, tornada, grindina, ploaie torentiala, greutatea stratului de zapada si/ sau a ghetii, avalanse de zapada, greve, revolte, tulburari civile, vandalism, caderea accidentala de corpuri, coliziunea (in exterior) cu un vehicul, boom sonic si furt prin efractie sau prin acte de talharie (continut).

Asigurarea Phoenix nu asigura: cladiri, alte constructii si continutul aferent aflate la locatia asigurata daca nu exista sau nu este completa documentatia aferenta constructiei/ constructiilor prevazuta/e de reglementarile legale in vigoare; cladiri, alte constructii si continutul aferent obiectivelor pentru care nu exista autorizatiile. avizele necesare functionarii emise de organele in drept; constructii care au mai putin de trei pereti si care nu fac corp comun cu alte cladiri sau constructii; terenul (inclusiv solul); cladiri si alte constructii degradate sau ruinate care nu pot servi pentru o destinatie economica, bunuri din categoria continut care nu mai pot fi folosite potrivit cu destinatia lor din cauza uzurii sau deteriorarii/ degradarii; autovehicule si remorci inmatriculate, locomotive si vagoane de cale ferate, ambarcatiuni nautice, aeronave.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99
Cere oferta
Informatii utile
Termenul de deschidere a dosarului de dauna RCA - Informatii utile pentru soferi

Utilizarea diverselor autovehicule este o caracteristica a vietii moderne, acestea fiind esentiale, atat pentru deplasarile in interes personal, intre diverse puncte, cat si pentru activitati economic

citeşte mai mult
Am pierdut cheia de la masina – Solutii pentru a putea folosi autoturismul din nou

Alaturi de casa, pentru multe familii, masina este unul dintre cele mai importante bunuri. Fie ca o folosesti pentru drumul catre locul de munca, fie pentru cumparaturi si vacante, autoturismul...

citeşte mai mult
Evaluare risc seismic – Clase de risc, metode de expertiza si modalitati de asigurare

Riscul seismic cuantifica eventualele degradari si avarii care pot aparea in structura unei constructii, in urma unui cutremur. Astfel, in functie de gradul de risc existent, cladirea respectiva...

citeşte mai mult
Vacanta cu masina - ce trebuie sa ai in vedere pentru a planifica o vacanta cu autoturismul personal lipsita de griji

Faptul ca traim intr-un secol al tehnologiei si al vitezei nu mai este un lucru strain nimanui. In ziua de astazi, cand grijile specifice societatii moderne pot incepe sa para in anumite momente...

citeşte mai mult