Despre asigurare
Succesul unei afaceri sta in oamenii sai. Ei sunt cei care muncesc pentru obiectivele indraznete ale companiei, sunt cei care cauta mereu solutii pentru a inova si care promoveaza compania prin valoarea lor.

Ai grija de angajatii tai cu pachetele de beneficii de la Asirom.

Profesional Asig Forte este asigurarea facultativa de accidente dedicata angajatilor tai ce ofera protectie atat asigurarului, cat si familiei acestuia, in situatia unui eveniment neprevazut la locul de munca.

Profesional Asig Forte se poate incheia de catre orice persoana juridica cu sediul in Romania, ori in numele reprezentantelor firmelor straine, pentru angajații acestora, cetateni romani sau straini, dar cu rezidenta in Romania.

Asigurarea de accidente dedicata angajatilor tai este gandita pentru a-i veni in ajutorul asiguratului atunci cand are cea mai mare nevoie. Astfel, plata despagubirilor si indemnizatilor este detaliata in contractul de asigurare.
Cui se adreseaza asigurarea
Gandita pentru protectia si confortul angajatilor tai, Profesional Asig Forte se adreseaza asiguratilor care au calitate de angajati. Asigurarea este valabila atat pe teritoriul Romaniei, cat si in strainatate.

Simplu si rapid

Avantajele asigurarii
01. Ai acoperite riscurile de baza

Profesional Asig Forte acopera riscurile de baza pentru asigurat: deces din accident.

02. Iti poti personaliza asigurarea

Profesional Asig Forte acopera riscurile suplimenatre pentru asigurat:
• deces din cauze subite in timpul executarii obligatiilor de serviciu
• invaliditate permanenta totala sau parţială din accident
• fracturi / arsuri / invaliditate temporara din accident
• cheltuieli medicale impuse de tratarea invaliditatii permanente
• indemnizatie in suma fixa pentru interventii chirurgicale
• invaliditate permanenta totala din accident si din boala
• deces sau invaliditate permanenta totala din boala profesionala

Intrebari frecvente

Asigurarea Profesional Asig Forte se adreseaza asiguratilor care au calitate de angajati. Asigurarea este valabila atat pe teritoriul Romaniei, cat si in strainatate.

Asigurarea Profesional Asig Forte Asigura asigura decesul din accident ca risc de baza, dar poti asigura suplimentar urmatoarele: decesul produs in timpul executarii obligatiilor de serviciu și datorat unei îmbolnaviri subite: congestie cerebrala, hipertensiune arteriala, infarct miocardic, etc.; invaliditate permanenta, totala sau partiala, din accident; fracturi din accident; arsuri din accident; invaliditate temporara din accident si cheltuieli medicale impuse de necesitatea unei intervenții chrurgicale posttraumatice, in limita a zece indemnizatii zilnice; invaliditatea permanenta totala din accident sau din boala, de gradul I sau II; decesul sau invaliditatea permanenta totala din boala profesionala, de gradul I sau II.

Asigurarea Profesional Asig Forte nu acopera: decesul survenit / rezultat in afara unui accident, cu excepția cazurilor in care decesul s-a produs în timpul executarii obligațiilor de serviciu si s-a datorat unei imbolnaviri subite ori din boala profesionala; invaliditatea permanenta din boala / boala profesionala de gradul III si IV; invaliditatea temporara din accident care nu a necesitat spitalizare; invaliditatea permanenta preexistenta contractului; nu este considerata spitalizare perioada de recuperare in case de odihna, institute de geriatrie, sanatorii etc.; persoane care nu au cetatenie Romana sau rezidenta in Romania.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99
Cere oferta
Informatii utile
Termenul de deschidere a dosarului de dauna RCA - Informatii utile pentru soferi

Utilizarea diverselor autovehicule este o caracteristica a vietii moderne, acestea fiind esentiale, atat pentru deplasarile in interes personal, intre diverse puncte, cat si pentru activitati economic

citeşte mai mult
Am pierdut cheia de la masina – Solutii pentru a putea folosi autoturismul din nou

Alaturi de casa, pentru multe familii, masina este unul dintre cele mai importante bunuri. Fie ca o folosesti pentru drumul catre locul de munca, fie pentru cumparaturi si vacante, autoturismul...

citeşte mai mult
Evaluare risc seismic – Clase de risc, metode de expertiza si modalitati de asigurare

Riscul seismic cuantifica eventualele degradari si avarii care pot aparea in structura unei constructii, in urma unui cutremur. Astfel, in functie de gradul de risc existent, cladirea respectiva...

citeşte mai mult
Vacanta cu masina - ce trebuie sa ai in vedere pentru a planifica o vacanta cu autoturismul personal lipsita de griji

Faptul ca traim intr-un secol al tehnologiei si al vitezei nu mai este un lucru strain nimanui. In ziua de astazi, cand grijile specifice societatii moderne pot incepe sa para in anumite momente...

citeşte mai mult