Despre asigurare
Succesul unei afaceri sta in oamenii sai. Ei sunt cei care muncesc pentru obiectivele indraznete ale companiei, sunt cei care cauta mereu solutii pentru a inova si care promoveaza compania prin valoarea lor.

Ai grija de angajatii tai cu pachetele de beneficii de la Asirom.

Profesional Asig Forte este asigurarea facultativa de accidente dedicata angajatilor tai ce ofera protectie atat asigurarului, cat si familiei acestuia, in situatia unui eveniment neprevazut la locul de munca.

Profesional Asig Forte se poate incheia de catre orice persoana juridica cu sediul in Romania, ori in numele reprezentantelor firmelor straine, pentru angajații acestora, cetateni romani sau straini, dar cu rezidenta in Romania.

Asigurarea de accidente dedicata angajatilor tai este gandita pentru a-i veni in ajutorul asiguratului atunci cand are cea mai mare nevoie. Astfel, plata despagubirilor si indemnizatilor este detaliata in contractul de asigurare.
Cui se adreseaza asigurarea
Gandita pentru protectia si confortul angajatilor tai, Profesional Asig Forte se adreseaza asiguratilor care au calitate de angajati. Asigurarea este valabila atat pe teritoriul Romaniei, cat si in strainatate.

Simplu si rapid

Avantajele asigurarii

01. Ai acoperite riscurile de baza

Profesional Asig Forte acopera riscurile de baza pentru asigurat: deces din accident.

02. Iti poti personaliza asigurarea

Profesional Asig Forte acopera riscurile suplimenatre pentru asigurat:
• deces din cauze subite in timpul executarii obligatiilor de serviciu
• invaliditate permanenta totala sau parţială din accident
• fracturi / arsuri / invaliditate temporara din accident
• cheltuieli medicale impuse de tratarea invaliditatii permanente
• indemnizatie in suma fixa pentru interventii chirurgicale
• invaliditate permanenta totala din accident si din boala
• deces sau invaliditate permanenta totala din boala profesionala

Intrebari frecvente

Asigurarea Profesional Asig Forte se adreseaza asiguratilor care au calitate de angajati. Asigurarea este valabila atat pe teritoriul Romaniei, cat si in strainatate.

Asigurarea Profesional Asig Forte Asigura asigura decesul din accident ca risc de baza, dar poti asigura suplimentar urmatoarele: decesul produs in timpul executarii obligatiilor de serviciu și datorat unei îmbolnaviri subite: congestie cerebrala, hipertensiune arteriala, infarct miocardic, etc.; invaliditate permanenta, totala sau partiala, din accident; fracturi din accident; arsuri din accident; invaliditate temporara din accident si cheltuieli medicale impuse de necesitatea unei intervenții chrurgicale posttraumatice, in limita a zece indemnizatii zilnice; invaliditatea permanenta totala din accident sau din boala, de gradul I sau II; decesul sau invaliditatea permanenta totala din boala profesionala, de gradul I sau II.

Asigurarea Profesional Asig Forte nu acopera: decesul survenit / rezultat in afara unui accident, cu excepția cazurilor in care decesul s-a produs în timpul executarii obligațiilor de serviciu si s-a datorat unei imbolnaviri subite ori din boala profesionala; invaliditatea permanenta din boala / boala profesionala de gradul III si IV; invaliditatea temporara din accident care nu a necesitat spitalizare; invaliditatea permanenta preexistenta contractului; nu este considerata spitalizare perioada de recuperare in case de odihna, institute de geriatrie, sanatorii etc.; persoane care nu au cetatenie Romana sau rezidenta in Romania.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99
Cere oferta

Informatii utile

Polita de asigurare - ce inseamna, de cate tipuri este si cum sa alegi cea mai buna firma de asigurari

Politele de asigurare au devenit un lucru obisnuit in viata multor persoane, insa exista tineri care nu s-au mai intalnit cu acest concept pana nu si-au achizitionat propria masina sau o locuinta. De

citeşte mai mult
Regie proprie pentru repararea autoturismelor asigurate obligatoriu sau facultativ

Asigurarea RCA este obligatorie pentru rezolvarea problemelor care pot aparea in calatoriile cu autoturismul, despagubind daunele provocate unui tert, dar, pentru largirea paletei de riscuri ...

citeşte mai mult
In cat timp primesti banii de la asigurari si cum ii obtii?

Atunci cand iti faci o asigurare, trebuie sa stii de la bun inceput in cat timp vei primi sumele, atunci cand se produce o dauna sau are loc un eveniment care intra in contractul aferent acesteia.

citeşte mai mult
Termenul de solutionare a dosarului de dauna RCA: ce trebuie sa stii despre momentele care au loc dupa un accident auto

Oricat de atent ai fi la volanul masinii tale, exista oricand posibilitatea ca un alt sofer neatent sa te loveasca si sa produca un accident. Desi nu vrei sa te gandesti la un astfel de scenariu ...

citeşte mai mult