Despre asigurare
Un transportator responsabil trebuie sa duca marfa cu succes la destinatie. Cateodata insa, imprevizibilul se intampla.

Ca sa fii mereu protejat, conteaza pe asigurarea de raspundere a transportatorului Eurotrans de la Asirom.

Asigurarea de raspundere a transportatorului in calitate de caraus, pentru marfurile transportate in trafic rutier, este un produs de asigurare care asigura protectie din momentul luarii în primire a marfii pentru transport si pana in momentul predarii ei destinatarului.
Cui se adreseaza asigurarea
Eurotrans se adreseaza persoanelor juridice care, in calitate de transportator rutier de marfuri autorizat, isi asuma raspunderea executarii unui transport, in baza unui contract de transport, cu vehicule proprii, preluate in leasing sau inchiriate.

Avantajele asigurarii

01. Ai acoperite cele mai frecvente riscuri

Asigurarea de raspundere a transportatorului Eurotrans de la Asirom cuprinde cele mai frecvente riscuri:
• Furt
• Intarzierea in livrarea marfii
• Cabotaj
• Cheltuieli de salvare
• Potentiale cheltuieli de judecata / cheltuieli vamale / cheltuieli cu distrugerea marfii transportate

02. Iti poti personaliza asigurarea

Eurotrans este un produs flexibil, pachetul de acoperire fiind personalizat conform nevoilor tale de asigurare, la fel si plata primelor care se efectueaza integral sau in rate subanuale.

03. Ai portofoliul protejat prin reasigurare

Produsul Eurotrans este acoperit de un tratat de reasigurare, plasat pe pietele internationale de profil, incheiat alaturi de cei mai buni reasiguratori. Portofoliul de asigurari de bunuri al Asirom Vienna Insurance Group S.A. este protejat de un contract automat de reasigurare, plasament condus de Hannover Re, reasigurator cu un rating AA-, acordat de Standard & Poor’s.

Intrebari frecvente

Eurotrans se adreseaza persoanelor juridice sau fizice care, in calitate de transportator rutier de marfuri autorizat, isi asuma raspunderea executarii unui transport, in baza unui contract sau comenzi de transport, cu vehicule proprii, inchiriate sau luate in locatie de gestiune.

Asigurarea de raspundere a transportatorului Eurotrans aigura urmatoarele: raspunderea legala a asiguratului, furtul comis prin fapte de efractie, talharie, sau orice actiune de acest gen, intarzierea in livrarea marfii, taxa de trasport si taxele vamale, cheltuielile de salvare, cheltuieli cu distrugerea marfii daunate, cheltuieli de judecata. Suplimentare poti asigura si: transportul cu vehicule descoperite, transportul cu vehicule nedeclarate Asiguratorului, transportul cu vehicule dotate cu instalatii frigorifice, transportul cu containere.

Asigurarea Eurotrans nu acopera: transporturile efectuate in baza conventiilor postale, transporturile funerare, transporturi efectuate cu alte mijloace de transport decat cele mentionate in polita de asigurare, lipsa sau efectuozitatea ambalajului ori ambalarea si pregătirea insuficienta sau necorespunzatoare a marfii transportate, de catre expeditor, manipularea, incarcarea, descarcarea si fixarea (ancorarea) necorespunzatoare in autovehicul a marfii, daunele rezultate din situatii de forta majora, daunele provocate unei parti a marfurilor transportate de catre alte marfuri transportate, daunele provocate cu intentie de catre asigurat sau prepusii acestuia, autovehiculul nu avea certificat de inmatriculare valabil la data producerii evenimentului asigurat.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99
Cere oferta

Informatii utile

Polita de asigurare - ce inseamna, de cate tipuri este si cum sa alegi cea mai buna firma de asigurari

Politele de asigurare au devenit un lucru obisnuit in viata multor persoane, insa exista tineri care nu s-au mai intalnit cu acest concept pana nu si-au achizitionat propria masina sau o locuinta. De

citeşte mai mult
Regie proprie pentru repararea autoturismelor asigurate obligatoriu sau facultativ

Asigurarea RCA este obligatorie pentru rezolvarea problemelor care pot aparea in calatoriile cu autoturismul, despagubind daunele provocate unui tert, dar, pentru largirea paletei de riscuri ...

citeşte mai mult
In cat timp primesti banii de la asigurari si cum ii obtii?

Atunci cand iti faci o asigurare, trebuie sa stii de la bun inceput in cat timp vei primi sumele, atunci cand se produce o dauna sau are loc un eveniment care intra in contractul aferent acesteia.

citeşte mai mult
Termenul de solutionare a dosarului de dauna RCA: ce trebuie sa stii despre momentele care au loc dupa un accident auto

Oricat de atent ai fi la volanul masinii tale, exista oricand posibilitatea ca un alt sofer neatent sa te loveasca si sa produca un accident. Desi nu vrei sa te gandesti la un astfel de scenariu ...

citeşte mai mult