CASCO - Despre asigurare
Poate zici ca este doar o masina,dar nu-i chiar asa. Este masina aceea frumoasa pentru care ai economisit ani la rand, este masina care te duce la mare, masina in care canti la semafor si care iti duce copiii la scoala. Masina aceasta face parte din povestea ta!

Ai grija de ea cum si ea are grija de tine. Asigurarea facultativa CASCO de la Asirom ofera protectie pentru nenumarate riscuri, de la lovituri si furt, pana la fenomene meteo si incendii.

CASCO de la Asirom te asigura pentru riscurile de baza provocate de loviri, ciocniri, zgarieturi, caderi de corpuri, derapaj sau rasturnari, pana la fenomene atmosferice, calamitati naturale, incendiu ori vandalism.

Cui se adreseaza asigurarea
Asigurarea CASCO de la Asirom se adreseaza tuturor persoanelor fizice sau juridice, care au un autovehicul inmatriculat pe teritoriul Romaniei pe o perioada cuprinsa intre 1 si 12 luni.

Avantajele asigurarii

01. Ai asistenta rutiera de urgenta

Asistenta rutiera de urgenta, respectiv transportul autovehiculului daca acesta nu poate fi deplasat prin forte proprii, de la locul producerii evenimentului asigurat la atelierul de reparatii cel mai apropiat care poate efectua reparatia sau la un spațiu amenajat (garaj/parcare - dar nu mai mult de 100 km de la locul evenimentului) inclusiv transportul pasagerilor in limita spațiului disponibil în mijlocul de tractare.

02. Poti beneficia de masina la schimb

Primesti masina la schimb in perioada de reparatie a autovehiculului in cazul producerii unui eveniment asigurat care face ca autovehiculul sa nu se poata deplasa. Perioada in care poti utiliza masina la schimb nu trebuie sa depaseasca perioada reparatiei.

03. Poti asigura cheltuielile cu salvarea autovehiculului

Poti asigura atat cheltuielile aferente masurilor luate in timpul producerii evenimentului asigurat, pentru salvarea autovehiculului, precum si pentru salvarea persoanelor imobilizate in autovehicul (descarcerare), dar si costurile/cheltuielile pentru limitarea pagubelor si/sau pentru recuperarea (repunerea pe carosabil) autovehiculului asigurat, daca acestea sunt necesare în urma unor pagube produse de riscuri asigurate, cu conditia ca acestea sa fie justificate.

04. Poti atasa o asigurare de accidente

Avem grija de tine cu asigurarea de accidente a conducatorilor de autovehicule si a persoanelor transportate.

05. Poti opta pentru protectie suplimentara

CASCO de la Asirom are o multime de riscuri suplimentare pentru a-ti personaliza asigurarea dupa nevoile tale:

• Iti asigura masina in caz de furt
• Primesti ajutor oriunde ai fi cu asistenta rutiera extinsa si ai mereu o masina la dispozitie prin clauza autoturism la schimb
• Poti opta pentru extinderea retelei de unitati service reparatoare si multimarca
• Clauza pentru circulatia in afara drumurilor publice are grija de masina ta daca ajungi pe drumuri cu probleme, iar clauza de circulatie pe drumuri inundate te protejeaza de fenomene meteo neasteptate ori alte intamplari nefericite
• Avem grija si de daunele produse exclusiv suprafetelor vitrate si poti acoperi inclusiv marfa transportata
• Cheile de la masina sunt incluse daca optezi pentru clauza de pierdere / furt chei

06. Esti protejat pentru circulatia in afara drumurilor publice sau pe drumuri inundate

Esti asigurat daca circuli pe drumuri forestiere, drumuri de acces catre obiective turistice, cai de acces catre santiere si in incinta acestora, drumusi de acces catre zone agricole si altele asemenea, dar si daca ajungi accidental in locuiri acoperite de apa (zone inundate temporar din cauza ploilor torentiale, inundatii sau spargerea unor conducte sau refulari).

07. Iti platesti ratele online

Iti platesti ratele politei de asigurare CASCO online, din contul tau myAsirom .

08. Verifici statusul dosarului de dauna simplu si rapid

Verifici oricand statusul dosarului tau de dauna online, pe www.myasirom.ro.

Cum iti poti face singur inspectia de risc

La Asirom, inspectia de risc pentru polita ta CASCO o faci singur, online, de oriunde si oricand, in 3 pasi simpli:

1. Acceseaza Inspectie de risc online si completeaza numarul de polita sau oferta.

2. Incarca fotografiile cu masina ta, conform indicatiilor din aplicatie.

3. Finalizeaza si informatiile tale ajung la noi.

fa-ti singur inspectia de risc

Intrebari frecvente

Valoarea fixa sau procent din suma asigurata stabilita in polita de asigurare, care ramane in sarcina Asiguratului si care se scade din despagubirea datorata pentru fiecare Eveniment asigurat.

In limitele mentionate in Conditiile de asigurare, daca autovehiculul nu poate fi deplasat prin forte proprii, prin polita CASCO sunt despagubite cheltuielile cu tractarea de la locul producerii Evenimentului asigurat si pana la atelierul de reparatii cel mai apropiat.

Asigurarea CASCO este valabila pe teritoriul Europei geografice si pe teritoriul Turciei (inclusiv partea asiatica) - cu exceptia Federatiei Ruse, Ucrainei si Belarus.

Nu ai gasit raspunsul?
Contacteaza-ne!

call center:021 9146
whatsapp:0741 44 77 99
Cere oferta

Informatii utile

Polita de asigurare - ce inseamna, de cate tipuri este si cum sa alegi cea mai buna firma de asigurari

Politele de asigurare au devenit un lucru obisnuit in viata multor persoane, insa exista tineri care nu s-au mai intalnit cu acest concept pana nu si-au achizitionat propria masina sau o locuinta. De

citeşte mai mult
Regie proprie pentru repararea autoturismelor asigurate obligatoriu sau facultativ

Asigurarea RCA este obligatorie pentru rezolvarea problemelor care pot aparea in calatoriile cu autoturismul, despagubind daunele provocate unui tert, dar, pentru largirea paletei de riscuri ...

citeşte mai mult
In cat timp primesti banii de la asigurari si cum ii obtii?

Atunci cand iti faci o asigurare, trebuie sa stii de la bun inceput in cat timp vei primi sumele, atunci cand se produce o dauna sau are loc un eveniment care intra in contractul aferent acesteia.

citeşte mai mult
Termenul de solutionare a dosarului de dauna RCA: ce trebuie sa stii despre momentele care au loc dupa un accident auto

Oricat de atent ai fi la volanul masinii tale, exista oricand posibilitatea ca un alt sofer neatent sa te loveasca si sa produca un accident. Desi nu vrei sa te gandesti la un astfel de scenariu ...

citeşte mai mult