A A+

GRUP FORTE este un produs de asigurare prin care se asigura facultativ persoanele care isi desfasoara activitatea profesionala la persoana juridica care incheie contractul de asigurare, pe baza de contract de munca individual, conventie civila de prestari de servicii ori in baza unui contract de mandat cu reprezentare sau care are statut de membru al acestei persoanei juridice (in cazul unei asociatii, sindicate, cluburi etc.), precum si membrii de familie (sot/sotie si copii) ai asiguratilor, in calitate de coasigurati.

Durata asigurarii: 12 luni cu posibilitate de reinoire anuala.

Varsta asiguratului/coasiguratului:

  • intre 18 si 65 ani pentru asigurat si coasigurati sot/sotie;
  • intre 5 si 25 ani pentru coasigurati copii.

Teritorialitate: polita este valabila atat in Romania, cat si in strainatate.

Timp operativ de acoperire, in 2 variante:

  • 24 ore din 24;
  • Acoperire limitată la perioada orelor de serviciu, plus deplasarile in interes de serviciu in Romania sau in strainatate.

Moneda contractului: LEI / EURO.

Primele de asigurare se platesc în LEI sau EURO, respectiv in moneda in care au fost stabilite si sumele asigurate. Plata primelor se poate face integral sau in rate semestriale, trimestriale si lunare.

Pentru grupuri mai mari de 10 persoane, polita se poate încheia nenominal, cu indicarea varstei medii pentru fiecare categorie profesionala, in timp ce pentru contractele nominale se indica varsta fiecarui asigurat. Pentru membrii de familie ai asiguratului (sot / sotie si copii), in calitate de coasigurati, contractul se incheie numai pe baza de tabel nominal.

Poti descarca documentul de informare privind produsul de asigurare de viata Grup Forte - aici.