A A+

Ce reprezinta ASIROM?

De peste 25 de ani, suntem compania de asigurari traditionala a romanilor, oferindu-va siguranta, confortul si protectia de care aveti nevoie, prin produse si servicii de calitate, si consultanta pentru o viata linistita.

Anul 2007 s-a dovedit a fi un an de schimbari majore, care au adus beneficii de imagine notabile pentru ASIROM, ramanand in istorie drept anul in care compania de asigurari s-a alaturat marii familii a grupului VIENNA INSURANCE GROUP, lider pe piata de asigurari din Europa Centrala si de Est. ASIROM face parte din grupul celor 50 de companii din regiune care consolideaza echipa VIG. 

 

Misiune si Valori

 

ASIROM isi doreste sa fie un partener puternic pentru clientii sai, oferind polite croite dupa nevoile si cerintele dumneavoastra, pentru ca noi stim ca fiecare client este unic.

Rolul nostru este acela de a oferi solutii viabile si de a va garanta echilibrul financiar, respectandu-ne obligatiile asumate prin contractul de asigurare.

In toate actiunile, atat fata de angajati, clienti, cat si fata de actionari, ASIROM se bazeaza pe pricipii de integritate, credibilitate, diversitate, oportunitati egale si cele mai inalte standarde de calitate a produselor de asigurare si serviciilor.

Valorile fundamentale ale companiei ASIROM VIG sunt:

 

Respectarea obligatiilor contractuale asumate fata de clienti

Asigurarea protectiei clientilor reprezinta prioritatea noastră principala. Obligatiile contractuale asumate fata de clienti vor fi indeplinite in fiecare caz, compania fiind orientata catre indeplinirea nevoii de siguranta a clientului si acordarii de sprijin in cazul in care intervine riscul asigurat.

 

Credibilitate

Actiunile si eforturile companiei ASIROM se orienteaza catre asigurarea protectiei clientilor si pastrarea credibilitatii in fata lor si a angajatilor. Fiecare angajat isi asuma personal responsabilitatea de a mentine cele mai inalte standarde de comportament si calitate a serviciilor, pentru a servi cat mai bine nevoile clientilor. 

 

Modernitate

ASIROM este o companie moderna ce se angajeaza sa ofere clientilor sai produse si servicii inovative, care sa serveasca nevoile lor intr-un mod profesionial.

 

Accesibilitate

ASIROM lucreaza constant pentru imbunatatirea calitatii si accesibilitatii produselor si serviciilor oferite. Compania se angajeaza sa ofere consultanta si acces permanent la toate informatiile de care clientul are nevoie, printr-o comunicare transparenta si produse croite dupa nevoile cumparatorului. 

 

VIENNA INSURANCE GROUP

 

Vienna Insurance Group (VIG) este lider in asigurari atat in Austria, cat si in Europa Centrala si de Est. Aproximativ 50 de companii din 25 de tari formeaza un grup cu traditie, brand-uri puternice si relatii apropiate cu clientii.

VIG are o experienta de 190 de ani in domeniul asigurarilor. Cu peste 25.000 de angajati, Vienna Insurance Group este lider incontenstabil pe pietele cele mai importante din portofoliu. Prin urmare, are o pozitionare excelenta ce ii permite sa profite de oportunitatile de crestere pe termen lung. Agentia internationala de rating Standard & Poor's a reconfirmat rating-ul excelent "A+" cu perspectiva stabila, astfel incat Vienna Insurance Group ramane compania cea mai bine cotata dintre emitentii care fac parte din ATX (Indicele Bursei de Valori din Viena).

 

Parteneriat strategic cu Erste Group

Erste Group este un partener puternic al Vienna Insurance Group. Cele doua companii beneficiaza in mod egal de un acord de cooperare pe termen lung, incheiat in 2008, cu privire la Austria si regiunea ECE. Erste Group distribuie asigurari VIG, in timp ce companiile VIG ofera Erste Group produse bancare. Acordul de cooperare a oferit Vienna Insurance Group accesul la o retea bancara de distributie bine stabilita.

 

Mai multe informatii despre Vienna Insurance Group sunt disponibile pe site-ul www.vig.com si in Raportul anual al Grupului VIG.