A A+

DAUNE IN STRAINATATE

 

Reprezentanti ASIROM:

Lista Corespondentilor ASIROM in strainatate – Carte Verde si CASCO

Polite RCA / Carte Verde - asigurari de raspundere civila auto pentru daunele provocate tertilor prin accidente auto, persoane fizice sau juridice  

Pasul 1 

Avizare catre:

1.    Corespondentii sau reprezentantii externi ai ASIROM;

2.    Sucursalele ASIROM care au emis politele de asigurare in speta;

3.    Sediul social ASIROM - DDE. 


Call Center-ul Constatare Daune ASIROM este un serviciu ce va ofera posibilitatea sa avizati o dauna, de luni pana sambata, intre 7:00 – 22:00si duminica intre 9:00 – 17:30, la numarul de telefon 021.777.9599 (tarif normal in reteaua Telekom).

La acest numar de telefon pot fi avizate daunele produse de catre toti cei raspunzatori si care au polite emise de ASIROM.

Pasul 2

Comunicare date referitoare la modul in care s-a produs accidentul si pagubele rezultate (materiale - tuturor vehiculelor implicate, sau corporale ale persoanelor aflate in vehiculele implicate, sau in afara acestora) si gravitatea acestora.  

Acte necesare pentru plata despagubirilor catre tertul pagubit:

1.   PV politie sau Constat Amiabil completat cu datele soferilor implicati si semnaturile acestora; sunt foarte importante si datele celuilalt sofer, mai ales in cazurile in care vinovatia apartine tertului;

2.   Declaratia dvs / soferului implicat cu privire la circumstantele producerii accidentului.

 

DE RETINUT:

Nici o companie de asigurari nu va plati amenzile auto pe care sunteti obligat sa le platiti in strainatate. 

Orice desplagubire platita de catre compania de asigurari unor terti care sufera pagube din vina dumneavoastra va fi recuperata de la dumneavoastra ca vinovat, in situatia in care la momentul producerii accidentului ati comis o fapta calificata drept infractiune in baza legilor din tara producerii accidentului.