A A+

Cariere

Alatura-te echipei ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP!


ASIROM este asiguratorul romanilor de mai bine de 25 de ani, oferind clientilor sai siguranta, confortul si protectia de care au nevoie printr-o gama larga de produse si servicii de asigurari generale si de viata, precum si prin profesionalismul consultantilor sai.


Intr-o piata de asigurari complexa, ASIROM a fost principalul “furnizor” de specialisti in toate domeniile de activitate specifice asigurarilor, fiind practic formator al acestei piete. ASIROM este in prezent membra a Grupului VIENNA INSURANCE GROUP, lider pe piata de asigurari din Austria si Europa Centrala si de Est.


Motorul ASIROM l-au reprezentat dintotdeauna oamenii. Pentru a oferi cele mai bune servicii clientilor nostri, ASIROM crede in dezvoltarea abilitatilor si a calitatilor profesionale ale fiecarui angajat si colaborator. Pregatirea si dezvoltarea profesionala a angajatilor si colaboratorilor, precum si motivarea acestora in a-si descoperi si atinge potentialul maxim constituie prioritati majore ale companiei. Relatiile pe termen lung fac parte integranta din filosofia ASIROM.


Daca iti doresti sa faci parte dintr-o echipa primitoare si dinamica, sa inveti si sa iti dezvolti abilitatile si calitatile profesionale alaturi de profesionisti cu experienta, sa lucrezi intr-un mediu atractiv si divers, cu multiple oportunitati de dezvoltare la nivel national si international, te invitam sa afli mai multe despre cariera si posturile disponibile in ASIROM.

Cariere in vanzari


O cariera in vanzari?
Cu ASIROM este inceputul unui drum frumos in dezvoltarea ta profesionala, indiferent daca ai experienta si iti doresti o noua provocare sau esti la inceput de drum.

Vezi joburi

Cariere in Head Office

Daca esti interesat de o oportunitate de cariera in sediul nostru central, te invitam sa afli mai multe detalii despre pozitiile disponibile.

Vezi joburi

Cariere in Claim Expert

Companie a Grupului Vienna Insurance specializata în constatarea si evaluarea daunelor auto

Daca esti interesat de o oportunitate de cariera in Claim Expert, te invitam sa afli mai multe detalii despre pozitiile disponibile.

Vezi joburi